A Magyarországra irányuló szivattyúzást már három napja leállították.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Akadozik az ötödáras gáz meg olaj meg ... Papagáj Pitike repülj vár a valag ! Aztán állj a sarkadra ! Bár mélyen behajolva nehéz lesz.
Giovanni Alba
Mit nekünk az orosz olaj, Vecsés az új Dallas! Minden van ami kell, olaj a föld alatt, csővezeték a föld felett, a remények az egekben, egy a gond csupán. A kitermelt olajat egyből a Dunai Kőolajfinomítóba küldik.
www.magyarhirlap.hu/gazdasag/20221122-a-vecsesi-olajmezo-lehet-a-legnagyobb-az-egesz-orszagban-interju?fbclid=IwAR1fUDbxi3hmOcM_b7mPx_N-7ksi9NK1tJoudTyJDurh-fIZkvrlsuuYqUI
percsi
Pénz nélkül még barátság vonalon sem jön!
Mulassatok, vigadjatok, mert hamarosan nem lesz rá lehetőségetek.
Nem lesz fűtés, nem lesz üzemanyag, akkor az emberek kaszát, husángot ragadnak a kezükbe, a hadseregetek sem fogja megállítani őket!
black n' gold
@Giovanni Alba: "Vecsés az új Dallas" - erre adtam a lájkot.
black n' gold
@percsi: Legyen igazad. Mindent nem lehet eltűrni a végtelenségig!
durbincs
@Néro2: @Jozefina: @Aki Én: @Dr. Proktor: @Peller Anikó: @sgl: ja maguk meg az 50IQ-s Gyuka szopó bérköcsögök ? + meg ezek :@percsi: @Giovanni Alba: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.