Politikai szörny. Mentálisan beteg. – hirdeti nagybetűkkel Gyurcsány Ferenc legfrissebb álláspontját Magyarország miniszterelnökéről. 

Gyurcsány nyíltan lenácizta Orbánt
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar politika legnagyobb kérdése nem különleges. A többi nemzettel közös, vagy külön utat járunk? A hagyományt ötvözzük a holnappal, a nemzetet az egyetemes emberiséggel?

- teszi fel a kérdést az egykori bukott miniszterelnök. 

Mi igennel válaszolunk ezekre a kérdésekre. A kormány nemet mond.

- jelenti ki. 

Ugye emlékeznek az élet két egyszerű parancsára? – teszi fel a kérdést, majd meg is válaszolja: minden az ön- és fajfenntartás mély parancsa, ösztön köré épül.  

Szerinte Orbánnak nincs mondanivalója az egyetemes emberi fajról.

Miközben tudja, hogy a magyar is kevert világú nemzet, mint mindegyik, de mégis: náci módon magyar különlegességről, kiválasztottságról beszél és így cselekszik.

majd kicsit később hozzáteszi: 

Orbán náci politikus. Mert a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának. Politikai szörny, mentálisan beteg.

Forrás: Facebook

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Az egykori bukott miniszterelnök :) :) Egykori? 4 évente tavasszal olyat bukik ez az égetni való szardarab,hogy még a holdról is lehet látni :) :) A szerencsétlen már azt sem tudja hogy mit mondjon Orbánról, pedig neki köszönheti a 4 évenkénti 2/3 ot úgyhogy igyon csak tovább ez az alkoholista! Ja és a problémák elől Orbán nem szalad el nem úgy mint ez a szemkilövetős féreg,mert ugye a világválság elején inkább lemondott elmenekült a patkányok királya :) :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
A reggel, éjjel meg este hazudozótól ez a miinimum!
simmering73
Nem ő az első. És mentálisan beteg, meg a hívei is.
Gazella
@KisTehen: retek! Menj már legelini agyatlan muuuuuuu
justhpeter
@ómió: Jajajajajajaj ! Gyurcsány azt mondja, hogy Orbán politikai szörny, mentálisan beteg és náci. Nos lássuk:
- a magyar politika valamennyi múltbéli és jelenlegi szereplője bizony egy politikai szörny, akik kizárólag a maguk és szük köreik érdekeit és hasznát keresték./ ennek eredménye az ország gengszterváltás óta eltelt idejének eredmény
- a magyar politikai berendelkezés vezetői és fenntartói között meghatározó többségében különféle mentális betegségben szenvedők találhatók / ebben kivételesen egyezik a mindenkori kormánypárt és a mindenkori ellenzék teljesítménye
- nácinak viszont csak Orbán nevezhető / Orbán még a nácik között sem a meggyőződéses náci, hanem az erkölcsi hulla náci / ezt a pályafutásának két pillanata igazolta: ez első amikor 2006-ban a papínáci Toroczkaiékat feltüzelte majd magára hagyta, a második a mostani tevékenysége, amelyben már a papírnáci Toroczkaira nincs szüksége, kizárólag a követőire van szüksége, hogy a lassan kijózanodó és eltávolodó szavazóit pótolhassa / vagyis Orbán primitíven előadott érdeknáci, ai addíg náci míg abból haszna van. Politikai értelemben is söpredék.
Gazella
Valóban mentálisan elmebeteg szörny a geci, aki trianonról álmodozik. Ezért bujt a puzin valagába mélyen nyalni. Csak épp nem az orosz van nyerőben a háborúban.
Valaki aki remek biológus elmagyázhatná a gecinek, hogy mi is azaz emberi faj jelentése...
csak úgy....
@KisTehen: te akkoriban kerültél ide a propellerre, mikor a schadl börtönbe került, -gyuri ,vihetted a laptopod!? :) csak nem itt vezekelsz ?
Yoda69
Csak az igazat mondta Gyurcsány, ezert faj annyira az orban birkaknak.
CsipkeRózsa
@KisTehen: 13:22

Már többször hivatkoztál Hitler Év embere címére, de azt nem tudod, ki érdemli meg azt a Time Magazin szerint, mert ők ítélik oda a díjat. Ezt a magazin szerint az érdemli ki, aki:

"A tévhittel ellentétben az Év Emberének nem azt választják, aki a legpozitívabb dolgokat tette az adott évben, hanem azt, akinek a személye a legerősebben formálta a híreket világszerte. Így lehetséges, hogy egyszer Adolf Hitler, kétszer pedig Joszif Visszarionovics Sztálin érdemelte ki ezt a titulust. 1956-ban a Time szerkesztői."

divany.hu/kultbait/2020/03/03/time/

Leállhatsz a sokadszor látott hozzászólásoddal, ha megtudod a lényeget!!!
szaboria1
Tegyük tisztába Gyurcsány nem bukott miniszterelnök volt mert Ő legalább belátta a gazdasági válság kezelését nem tudja kezelni így egy hozzá értő embernek adta át a vezetést.
A bukott az akit a nép elzavar!!!
Orbán köröm szakadtáig ragaszkodik a hatalmához, pedig már mostanra kétszeresen is rosszabbul kormányoz.
csak úgy....
@KisTehen: érdekes,hogy nem is tagadod gyuri, hogy unatkozol.. :)
oszt milyen a börtön koszt, vagy te éthordós vagy?
kulabombaafityiszre
@Maccska:ma, 14:19
Kivéve a gazdádat a putyin faszát szopó csicska orbánt.
Egyáltalán ő vezeti ezt az országot vagy putyin.HAHAHA.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 13:07
töled meg a göbbelsi propagandát utánzó kokós rogán seggnyalása a minimum.
szaboria1
@Maccska: Ajánlom olvad el 2009.03.21 kongresszusi beszédét.
balos
@Horizont: Tudod ezek azt jegyzik meg amit a konzumálós iven a gecit "jó--szinben"(szar-barna)tünteti fel!2010ben a geci nem átallotta azt mondani,hogy csöd helyzet volt,de aztán egyből röpködtek a milliárdók a felszopói üvegzsebébe!A kurvájának is akkor lendült fel a földes biznice!Azóta már két vármegye is a tulajdoni lapkájára került,meg egy két erdélyi uradalom!
Törölt Nick
@Maccska: Orbán meg éppen felvirágoztatja az 50%-os élelmiszer áremeléssel.
ómió
@justhpeter: Nyalj be Böszme efftársadnak! Vagy, tudod mit!? Költözz az ánuszába, ott mindig kéznél lesz számodra!
Sziszifusz
@Maccska: 14:33
Orbán tönkre vágta az országot, ezért ha egy cseppnyi vér volna a f ...ában, akarom mondani, ha egy cseppnyi tisztesség volna benne, akkor LEMONDANA .
Nem teszi, mert fél a felelősségre vonástól .
FLETÓ
Feri! Te már 2006-ban mentálisan beteg voltál! Sőt, hamarabb! Amikor megpuccsoltad MEGYÓT!
rokker33
Az egykori bukott miniszterelnök :) :) Egykori? 4 évente tavasszal olyat bukik ez az égetni való szardarab,hogy még a holdról is lehet látni :) :) A szerencsétlen már azt sem tudja hogy mit mondjon Orbánról, pedig neki köszönheti a 4 évenkénti 2/3 ot úgyhogy igyon csak tovább ez az alkoholista! Ja és a problémák elől Orbán nem szalad el nem úgy mint ez a szemkilövetős féreg,mert ugye a világválság elején inkább lemondott elmenekült a patkányok királya :) :)
Emmersson71
@KisTehen: Nézz utána, kik és MIÉRT kerülnek a Time magazin címlapjára!
Németh István
Érdekes a rohadt elfajzott a rohadt, büdös náci mosólék zsidó, önmagából kifordúlt ganaj származék a gyurcsány és pereputtya képes az embereket hülyére venni , annak ellenére, hogy a hazánkat szétrabolta!? felelős a jelenlegi kormány!>>>>> mi a kurva anyjáért méltányoskodik!? menjen a náthás picsába a nemzet bőrén ne jótékonykodjon!!! >>>>>Ennyi!!!
Kovács Máté
@Németh István: na a maga fejét sem támadja már az agyfúró bogár!
Peller Anikó
A gyurcsány szétrabolta az országot: lám lám

Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek...
Peller Anikó
2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

Na és faszparasztok a manyupot még nem is említettem. Az cirka 3000 milliárd. Tudod az hány nokiás doboz faszparaszt?

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl
NKF
Ez a köcsög f@sz,hogy lehetet Magyarország miniszterelnöke? Őrület!
Jó lenne egy kis diktatúra mint az ő idejükben volt.Szopnának mint a kisanygyal!
NKF
Ez a köcsög f@sz,hogy lehetet Magyarország miniszterelnöke? Őrület!
Jó lenne egy kis diktatúra mint az ő idejükben volt.Szopnának mint a kisanygyal!
kereső
@ómió: @KisTehen: @Maccska: @Németh István: @FLETÓ: ...etc... Talán ha azt megpróbálnátok "értelmezni" , amit Gyurcsány irt. Az nem megy. Pedig világosan , és érthetően fogalmaz. Ezzel kellene vitatkozi- mert a "gyurcsányozás" és hazudozás gyurcsányról, már uncsi, legalábbis gondolkodó ember számára.
Na, lássuk a medvét!
kereső
@KisTehen: Ez nem válasz. Az, hogy engem, vagy gyircsányt minősititek- semmi köze a cikkhez, Gyurcsány irásához- unlak barom...
CsipkeRózsa
@KisTehen: 15:47

Nem is olvastad el, amit írtam, különben rájöttél volna, hogy nagyon hülye vagy öreg!!! Lehet, hogy nem tudsz olvasni, csak vitatkozni hülyeségeket állítva.

Egyébként, én egyetlen személy vagyok, ne többesszámban válaszolj!
CsipkeRózsa
@Maccska: Ma te is túlteszel magadon, akárcsak kistehén!
CsipkeRózsa
@rokker33: A szardarab és a patkány jelzőt használd nyugodtan a mostani miniszterelnöködre!!!

És akkor még igazat is írsz. @rokker33:
T-Boly
@Maccska: 1, Lotyó lehet a mutterod.
2 ,A fidess ex kisztitkárokból,párttitkárokból,munkáőrökbő,a hazafias népfront embereiből jött létre.
3,Ne fogd másra azt,amit fidesznyik köpönyegforgatók csináltak,és csinálnak most is.
csak úgy....
az orbán legénység gyorsabban süllyed mint a titanic...,és sokkal mélyebbre!
T-Boly
@rokker33: te tudatlan ostoba hülye !
Mivégre jössz a szem kilvöetéssel ???
Az enyémet nem lőtték ki. Nem mentem randalírozni ,gyújtogatni ,bazalt követ dobálni a rendőrökre,nem a baloldal forgatta fel Budapestet !
Vagy esetleg nem tudtad?
Azt se tudod ( bizonyítékok vannak rá ),hogy a fidesz azt akarta,hogy éles lőszerrel lőjék a tömeget !!!
És azt tudod ki hergelte fel a tömeget,majd látva,hogy ebből baj lesz,gyáva nyúl módjára ott hagyott csapot papot ???
És azt se tudod ugye,hogy a 96 os eseményeket minek nevezik hivatalosan ?
Puccs akart lenni.A törvényes hatalom megdöntése volt a cél,amiért jobb helyeken 15-20 évet osztogatnak !
Ha hülye és tájékozatlan vagy akkor ne ugass. Még akkor se,ha nap 24 órájában hazudozik a gazdád és a hozzád hasonló ostoba !
VASTAGBŐR
Zshidrociga, hogy lehet náci ? Bár már vannak komfirmált kipások blankolatlanok is bőrdarabbal.
Meg konfirmált álkeresztények is. Konfirmálgat ide-oda. Át anyakönyvezteti magát. Unokatestvérházasodik.

stb ...
Alfa
orbán saját magáról mondta rómában az újfasiszták nagygyűlésén , hogy "náci vagyok"
csak úgy....
@Alfa: ezért is jár rendszeresen grazba, hogy kiüzzék belöle a született hülyét..
rokker33
@CsipkeRózsa: mind a kettő az maradjunk annyiban egyiksem jobb mint a másik! @Té-Bolyult: mivan gyogyós geci számítógép elé engedtek a zártosztályon? Nyugodj le attól megnyugszol te elmebajos hülyegyerek!@T-Boly:
csak úgy....
@rokker33: téged nem terhelnek le eléggé a labancok,hogy ide is eljársz szopni?
egy osztrák ismerösömnek mutattam az "értelmes" dolgaidat, amiket ide szoktál röffenteni! :)
terlasz
@rokker33: Orbánod bukásait sem érdemes a kirakatba tenni. A java még hátra van, Csillag jár érte.
kereső
@KisTehen: tegnap 20:19. Miért nem inkább "Kis Elefant", a nick neved. Tudod, az amelyik nehezen tanul- könnyen felejt. Számtalanszor leirtuk már a cáfolatot- tényekkel , magyarázatokkkal- de te, mint egy felhúzott búgócsiga pörögsz ezen- hazug módon. Egyetlen fegyveretekkel- az elhajlitott valósággal. Unlak barom...
ómió
@kereső: Nálad efftársilag milyen "külön elmélyedést" igényel azt értelmezni, ha egy leszerepelt senkiházi aljas módon lenáciz valakit, ráadásul egy olyan párt vezetőjeként, amelyiknek egyik közszereplő egyénisége nyiltan méltatta Hitlert!? Agysorvadással egy olvasatra nehéz megértened?
Jozefina
Sajnos Igaz, Igaz, Igaz, amit Gyurcsány Orbánról felvázol!!?
kereső
@ómió: Neked is csak azt tudom irni, hogy butasággal nem szokás dicsekedni, hacsak az nem a cél, hogy elhajlitsd a valóságot. Leszerepelt senkiházi?? Orbánról beszélsz? Mert orbán a persona non grata a civilizált világban, nem Gyurcsány. És orbán valóban náci- ezt bizonyitotta a tusványosi "fajkeverős" beszéde, a Soros elleni plakát kampánya- amely a hitleri időket idézte, már aki tanult történelmet. Kimélj meg az egysikú kockás papirjaidtól- inkább tanulmányozd Umberto Eco-t, és talán megvilágosodsz.
ómió
@kereső: Nem Orbánról beszélek, bolsiék fajkreténje, hanem Böszme efftársadról, aki évekig "majd beledöglött úgy tenni, mint, hogyha kormányzott volna", de azért 2008-ra sikerrel államcsődbe kormányozta az országcsonkot! Neked onnét az elmeosztályról ennyi "nem jön le"? És még annyi se, hogy a "fajkeverős" hazudozásotokat az áthidalhatatlan kulturális különbségektől megkülönböztesd? Sürgesd meg a donor agyadat!
kereső
@ómió: Most van államcsőd, nem 2008-ban . Ja, meg 2011-ben táncolt at ország az államcsőd szélén. Attól, hogy naponta ismételgetetitek az "elhajlitott valóságot", az még nem válik igazsággá. Unom a bolso fajkreténezésedet, a libsizéseteket, az önálló gondolat nélüliségeteket, a goebbelsi propagandátokat- náci fattyak.
ómió
@kereső: Azért van most, mert akkor rohant Böszme efftársad visítva az államcsőd elől gigakölcsönért az IMF-hez, vagy mert úgy hazudod, bolsiék elmebetege!? Ilyen súlyosak a delíriumaid?
kereső
@ómió: Tudod miért kellett az a rohadt IMF kölcsön? Nem, nem az államcsőd közelsége miatt, hanem a magyar fizetőeszköz védelmében az MNB trezorjába- eur,és dollár tartalékban. Hogy 2010- re is csak 267 Ft legyen az euró- ne 420 Ft, mint most.
Jöttök azzal, hogy most mennyi a nettó minimálbér- amely 2009-ben, a pénzügyi világválság közepén 300 Euro volt, most meg 163 Euro-t ér. Na, ez a ti nagy hazugságotok- meg a rezsicsökkentés.
T-Boly
@Maccska: Persze azok a huszonévesek ,akik ifjú kommunisták voltak. Mint pl.orsós vétóviktor,meg a bajszos szar,mega másik köteles bajszos szarház!
T-Boly
@Maccska: Na hülyegyerek ! Ki nem volt kommunista ,csak fiatal???
olvass-nezz-lass.hupont.hu/43/a-szocialista-magyarorszag-kituntetest-kaptak

Hazudtok éjjel,nappal ! Nincs egy igaz levegővételetek se,mert az is hazugság !
ómió
@kereső: A "magyar fizetőeszköz védelmében"!? Már így hazudjátok? És a Lenin szobor nem szakad rátok? Az se baj, hogy erről anno Böszme gazdád még azt mondta, hogy, mert "elkúrtuk! Nem kicsit! Nagyon!"!? Felülírod a gazdit?! Nem lesz ebből bajod? Eddig még stabil helyed volt az elmeosztályon! Amúgy, idehaza már régóta fizetsz euróval, vagy csak, amióta elmeosztályi bentlakó vagy!?
T-Boly
@rokker33: te hitvány idióta,senkiházi cipőpucoló ,te merészelsz hozzám szólni?
ki vagy te húgyagyú paraszt és melyik szót nem érted?
köcsög ,buzi anyatoszó ,lószarevő patkány,te korlátolt elméjű ,geci,faszszopó,retardált ,dögevő keselyű ,büdös bolsiivadék,volt kisztitkár,baromarcú csótányformájú cerkóf majom,aki a saját cerkáját nyálazza !
Takarodó,mert beléd rúgok ám és baxhatod anyádat,csak úgy mint eddig ! Nem vemhes még a ténsasszony ?
Ki ne kutyuld belőle !
ómió
@T-Boly: A kurva anyádét emlegesd, amit napjában dugni szoktál!
T-Boly
@ómió: ómiaó !
Csak nem a lomposseggű mutterod kefélése közben zavart meg a bejegyzésem?
Tanuld meg KOCSOG, hogy egyszerre csak egy dologra figyelj !
Ne olvass !
Nyomd !
T-Boly
@ómió: bűzös,bolsi borz,baromállat mély almos kisztitkárok seggdugója !
Dugulj már el mert lepöklek és hozzád vágom a cipőmet !
STOP, STOP ! A cipőmet azt neeeem !
Hát megérdemelnél te egy olasz MAXMODA hasított bőrből készült cipőt ?
Lehet még látni se láttál ilyet. De nem is fogsz baszdmeg ! Neked gumicsizma jár,meg a hülye ostoba pofád !
ómió
@T-Boly: Nocsak! Előbújtál Böszme gazdád ánuszából, bolsiék szarkupaca, és még a bárcáskurva anyád megdugását is summa cum laude teljesítetted? Ezért hazudod a másikra? A tetves bolsiságod másrahazudása helyett is inkább gyürkőzz neki a második menetnek, bolsi latrinabúvár, hogy majd a "böszmei melegbe" visszabújva újra a kifogástalan efftársi miliőt" élvezhesd! Az a te világod meg a bolsi latrina mélye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.