Na, de nem olyat!

Cicciolina 71 éves – Ismét filmet forgat

November 26-án, szombaton ünnepli a 71. születésnapját Cicciolina – tudta meg a blikk.hu. A Staller Ilona néven született egykori felnőttfilmes sztár a mai napig elfoglalt életet él. A pletykalapnak elmondta:

Szinte egy perc szabadidőm sincs, mert folyamatosan utazom. Talkshow-kba, tévéműsorokba hívnak szerte a világban. Ezért mostanában sem magamra, sem a fiamra nincs elegendő időm, rengeteget dolgozom.

Arról is mesélt a lapnak, hogy csak ritkán van ideje Magyarországra jönni, de azt is el tudja képzelni, hogy végleg visszaköltözzön. Addig viszont nagy terveket sző: éppen film vagy sorozat készül az életéről. Az alkotásról még folynak a tárgyalások.

Részletekbe egyelőre nem mehetek bele, mert még nem írtuk alá a szerződést, de az biztos, hogy a cselekmény okoz majd meglepetést a nézőknek! Az életem fantasztikusan alakult, rengeteg mindent átéltem, és voltak nagyon nehéz pillanatok is.

Forrás: blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
A következő " forgatáson " lesznek lipicai lovalk is ...orál-anál és Tsai !!!
Németh István
Ez hölgyemény egy szuper nő! A korát meghazudtoló és frankón mondom szépség! Úgy élt ahogy hozta az élet, karakán minden tisztelete megérdemel! Napokban láttam, hát le a kalappal ahogy kinéz ma is kívánatos kellemes hölgy! Ráadásul jó humorú és életvidám! gratula!
Németh István
@Qqberci: @NKF: @volvós: @leszholnapis: nektek meg a "lottyadt kuki" érdemrendet javaslom!
volvós
@Németh István: mintha anyádat látnád a kuplerájban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.