Vagy talán még soha.

Kulcsár Edina rég verte ki ennyire a biztosítékot egyetlen fotóval

Egy ideje már kevésbé hallhatunk a Kulcsár Edina-G.w.M. párosról, akik néhány hónappal ezelőtt gyakorlatilag bulvárbombát robbantottak azzal, hogy bejelentették: egy párt alkotnak. Azóta tehát kicsit lenyugodtak a kedélyek és valamelyest elfordult róluk a figyelem. Lehet, hogy ezért, lehet, hogy csak úgy, de egy biztos: Kulcsárnak ismét sikerült a reflektorfénybe kerülnie a kapcsolatával.

A modell ugyanis kiposztolta az Instagramra, hogy milyen nagylelkű ajándékot kapott a kedvesétől. Nem mást, mint egy feltűnő Ferrari sportkocsit, amelyről a fotókat itt lehet megtekinteni.

Egy biztos, a híresség azzal nem számolt, hogy ekkora harag zúdul rá a képek után. Ugyanis ilyen kommentek tömkelege érkezett a poszt alá:

Tipikus 3 gyerekes anyukának való autó.

Gyerektartarsa meg nem voltnem tudom melyik a szánalmasabb: fetrengeni a motorháztetőn és posztolni róla v a poszt alatti kommentelők, akik gratulálnak és az ingyenélést éltetik. Meg ezt a 2 koszfészket Magyarország ennyit tud

NAV és további 31875 ember kedveli

Mi lett volna ha megtartod magadnak/magatoknak az örömöt? Meg az előtte lévő 3 szatyor ruhat, amit végre megkaptal? Te tényleg elfelejtetted honnan jöttél, és hogyan nőttel fel, de talán pont ezért váltál most egy ilyen emberré. Mélységes csalódás vagy. És hidd el, senki nem irigykedik rad, vagy vágyna a gucci kabatra meg az új autódra. Mindenki sajnál, hogy mi lett belőled. Elgondolkodsz egyébként milyen időszak van most az átlag ember életében? Hogy gyomorgorccsel megy bevásárolni? És te milyen bicskanyitogato stílusban teszed magad? Naggggyon durva vagy

Amugy mennyire érdekes az, hogy a milliárdosok nem posztolnak ki ilyen fotókat és ezeknek az embereknek az öltözködését is megnézni, h a márka nevek nem lógnak rajtuk!! Szerintem ennyire posztolni hogy miket/ mennyit vásárol vagy kapni már nem menő! Sosem volt az!!!

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
kicsit meg kéne nézni a cigó rapper adózását, nemde NAV..?..vagy ez is fideszcigány?..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Oké, drága! De ""ezzel"" kell érte ágyba bújni! A többi extra talán már feláras! Az bizony jó erős gyomorral is feladat!
Na, megéri!?!?!?
Pálinkás Pál
kicsit meg kéne nézni a cigó rapper adózását, nemde NAV..?..vagy ez is fideszcigány?..
ágimami
Ezek után még csodálkozik, hogy ennyien utálják???
Miért kell állandóan dicsekedni, címlapon szerepelni??? Ez már a nagyképúség teteje, rongyrázás ezerrel!!!

Jó lenne, ha már kicsit "maguknak maradnának"!!!:DDD
C_3PO
Kulcsár Edina rég verte ki...

Akkor téged is ott hagy a CIGÓ!!!
sunoge
@Pálinkás Pál: Jó meglátások. Amúgy mind az...vagy azért mert sok pénzt kap, vagy azért mert nem kap egyáltalán (mert segghülye)
volvós
Buta qrwa !!! Ez nem Ferrari, hanem egy Porsche !!! Igaz neked mindegy, csak " beleülhess "
volvós
Büdös qrwa !!! Te naponta " kivered " de nem csak a biztosítékot !!! És ez tetszik a mocskos cigányfattyúnak ??? De jó gyomrod lehet, mert lenyeled !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.