A nyilvánosság teljes kizárása mellett vette el szerelmét, Beát Dévényi Tibor, a Retro Rádió műsorvezetője, egykori népszerű tévés személyiség.

Dévényi Tibor 75 évesen megnősült, először és utoljára beszélt erről
Fotó: Facebook/Dévényi Tibor

Tibi bácsi 14 éve van együtt párjával, és úgy véli, 10 év után azért minden férfinak illő ezt a köteléket házassággal is megerősíteni.

Ketten voltunk és a tanúk, az unokahúgom és az unokaöcsém, ő készített egyetlen képet, hogy legyen egy emlékünk a privát fotóalbumunkba. Először és utoljára beszélek erről

- nyilatkozta a Blikknek Dévényi Tibor, aki annyira szolidan ünnepelt, hogy még a szerettei, barátai sem voltak ott, amikor kimondta az igent.

Forrás: blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Most sem kellett volna beszélni róla! A lőtéri kutyát sem érdekli ez a semmi érteket sem előállító, szvsz enyhén fogyatékos humanoid!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Most sem kellett volna beszélni róla! A lőtéri kutyát sem érdekli ez a semmi érteket sem előállító, szvsz enyhén fogyatékos humanoid!
Juhász István
Tibi bácsi !!! Nekem is volt 2. esküvőm, amire pusztán a 2 tanú, meg nyilván a 2 főszereplő volt jelen. Miért kell ebből ORSZÁGOS ÜGYET CSINÁLNI ? Megesküdtetek, oszt jól van minden... Dobod még a labdákat talán, a 3 kivánságért ? Ne járatsd le magad, te egy ikon kellene, hogy maradj, nem egy buta CELEB...
Baker
@Juhász István: Már akkor is csak celeb volt, amkor kezdte :P
Ikon legfeljebb akkor lehet, ha dr Máriáss lefesti :D
namihami
Kénytelen volt? Különben az asszony nem dobott volna pöttyös labdát neki? Esetleg a borogatását nem cseréli?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.