Az egykori Valóvilág-játékos közösségi oldalán adott hangot felháborodásának, két üzletláncnál sem sikerült szarvasgombát vennie. Bejegyzése azonban úgy tűnik, sokaknál kiverte a biztosítékot, legalábbis erre utalnak Alekosz legújabb megnyilvánulásai. 

Alekosz keményen kiosztotta a munkásosztályt: Megvonná tőlük az internetet
Fotó: Facebook / Nagy Alekosz

Az ember fogyasztja a 480 forintos drága benzint, rohangál egyik helyről a másikra, amikor az idő is drága, ezek meg aztmondják, nincs. Mi az hogy nincs! Legyen

- fogalmazott bejegyzésében Alekosz, majd megjegyezte levelet írt mindkét üzletvezetőnek.

Hát mit képzelnek ezek! Én itt a csülökhöz akartam volna a gombát, most meg tehetek bele csiperke nyavalyát. Azért, ez itt nemkimondottan jó reklám, egyiknek sem

- tette hozzá.

Nagy Alekosz szerint a kommentelők fele azért hőbörög, mert "nem engedheti meg magának a munkásosztály számára eme elérhetetlen gasztronómiai ínyencséget".  A kommentelők másik fele pedig politikai kérdést csinál belőle. 

A napokban újabb bejegyzéssel jelentkezett, amelyben azt ecsetelte, megvonná az internetet a munkásosztálytól, ugyanis a posztjai alatt "hőbörög, méltatlankodik, meg izegmozog", míg az "értelmiség, a művészvilág, a kollégák egyetértenek vele, bólogatnak".

A munkás csak dolgozzon!! Ne kommentáljon. Feró is megmondta.. 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Internetről szóse volt. A világháló az értelmiség szalonja, aholis eszmét cserél, olvas, informálódik. Ha énekes, akkor narkót rendel

- tette hozzá.

Forrás: Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Eredj az erdőbe, szimatolj, és ha találsz ásd ki.! Némelyik disznó remekül ért hozzá! Egyébként a fenét sem érdekli a nyafogásod!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Hát, ki másnak lehet joga ilyen hangot használni? Hiszen éppen ez az ún Alekosz volt az, aki még a legtöbbet tevők közül is kiemelkedett a szorgalmával, önzetlenségével, munkabírásával a Fidesz vezetői és hívei közül! Szinte már több volt, mint példaadó. Az egyház már a boldoggá avatásán gondolkodik.
Nem igaz? Nem igaz!
Baker
Az milyen már, amikor a senki biztonsági őr prolizik ;D
VASTAGBŐR
@terlasz: Ne túlozz. Nem ütötte meg azt a szintet .. azt a szintet kb 2040-re hozza a srác ...
VASTAGBŐR
ha nem láttam volna korábban, azt hinném hogy oltássérült, vagy downdefekt a kis megmondó tündércsávóka
VASTAGBŐR
Én viszont nem vonnám meg tőle a napi 5-6 xanaxot ..inkább emelném óránként 5-re ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.