Az egykori Valóvilág-játékos közösségi oldalán adott hangot felháborodásának, két üzletláncnál sem sikerült szarvasgombát vennie. Bejegyzése azonban úgy tűnik, sokaknál kiverte a biztosítékot, legalábbis erre utalnak Alekosz legújabb megnyilvánulásai. 

Alekosz keményen kiosztotta a munkásosztályt: Megvonná tőlük az internetet
Fotó: Facebook / Nagy Alekosz

Az ember fogyasztja a 480 forintos drága benzint, rohangál egyik helyről a másikra, amikor az idő is drága, ezek meg aztmondják, nincs. Mi az hogy nincs! Legyen

- fogalmazott bejegyzésében Alekosz, majd megjegyezte levelet írt mindkét üzletvezetőnek.

Hát mit képzelnek ezek! Én itt a csülökhöz akartam volna a gombát, most meg tehetek bele csiperke nyavalyát. Azért, ez itt nemkimondottan jó reklám, egyiknek sem

- tette hozzá.

Nagy Alekosz szerint a kommentelők fele azért hőbörög, mert "nem engedheti meg magának a munkásosztály számára eme elérhetetlen gasztronómiai ínyencséget".  A kommentelők másik fele pedig politikai kérdést csinál belőle. 

A napokban újabb bejegyzéssel jelentkezett, amelyben azt ecsetelte, megvonná az internetet a munkásosztálytól, ugyanis a posztjai alatt "hőbörög, méltatlankodik, meg izegmozog", míg az "értelmiség, a művészvilág, a kollégák egyetértenek vele, bólogatnak".

A munkás csak dolgozzon!! Ne kommentáljon. Feró is megmondta.. 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Internetről szóse volt. A világháló az értelmiség szalonja, aholis eszmét cserél, olvas, informálódik. Ha énekes, akkor narkót rendel

- tette hozzá.

Forrás: Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Eredj az erdőbe, szimatolj, és ha találsz ásd ki.! Némelyik disznó remekül ért hozzá! Egyébként a fenét sem érdekli a nyafogásod!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Igazad van koma , a munkásosztály ízlés ficamos , ha nem tetszessz neki ...
Nessy
Eredj az erdőbe, szimatolj, és ha találsz ásd ki.! Némelyik disznó remekül ért hozzá! Egyébként a fenét sem érdekli a nyafogásod!
NKF
Ki ez a süket fasz?Mitől ilyen nagyon okos?Valami celeb seggfej?
Pálinkás Pál
ezt a gyíkfejet hogyhogy még nem baszta agyon senki?...
jesz
te fasszopó, nem fussa drágább benzinre? Éhenkórász létedre provokálod az internet népét, hogy szarvasgombára vágysz, pedig két-három kattintás, és megvan, hol kapható...
Te hülyegyerek, inkább 100-as benyát tankolj előbb, aztán gúglizd a gombádat...

Sikerült a szegénységi bizonyítványod közzétenni...méghogy szarvasgomba?...pfffff...
Giovanni Alba
@jesz: ma, 18:26
Jó lesz neki az a gomba vas nélkül is
simmering73
A levegőt kéne tőled megvonni, szarember.
gazdag dezső
Ez szomorú az ország népének ,hogy egy ilyen semmirekellő pióca így él ,és ilyeneket mond,jelent ki .A legkártékonyabb állat az országunkban az ilyen ingyenélő patkány !
surdilloFUJT
@gazdag dezső: Ettől a senkiházi szellemi mosogatórongytól,szellemi korcstól a levegőt kellene egy kis időre megvonni,mert olyan sötét faxkalap,hogy a Holdról is látszik!!!
Nessy
Tudok neki szarvasgomba helyett sárkány tinórut ajánlani. Aztán majd eldöntik, melyikük mérgesebb, a gomba vagy ő!
Clavigo
Kész csoda,,hogy ez falhuggyozó kretén még nem állatitkár,,megbizott,,biztos,,stb... Az agy után ,bőven beférne a keretbe,,csak még nincs annyira szarrá hízva...
C_3PO
Cserélj velük 2 hétre: dolgozni kell, nincs Internet...
Alfa
ezt is a korrupt kamukeresztény narkós pedofil fidesz-ner szekta tartja el---fizeti, mint cinit
telegdilaci
@Nessy:Vissza mehet ez a félnótás a Hazájába Görögországba nyikhaj ott ossza az észt éppen úgy tesz mint aki felsőbb rendű lenne egyébként egy végtermék!
Maccska
@telegdilaci: te sem vagy másmilyen.Amíg vannak idióták akik a többi idióta fészbukját olvassa addig ez van.Marha egyszerű kimaradni ebből.
Qqberci
"két üzletláncnál sem sikerült szarvasgombát vennie."

Galócát neki!...
vacsi
" A világháló az értelmiség szalonja"
Akkor ez a majom mit keres ott?! Nem, hogy nem értelmiség, de még a munkásoktól is fényévekre van! Egyébként az idejéből kitelne, hogy elmegy az erdőbe, és szed magának. 2 kg-ot lehet...
Lendkerék
Nem ő volt a faszpörgetős? Milyen tanúsítványt állít már ki magáról az a társadalom, amelyik ilyen alakzatokat egyáltalán beenged a nyilvános térbe? (és ehhez én most sajnos kénytelen voltam hozzájárulni)
VASTAGBŐR
Ez a kis génhulladék korcs inkább utazzon haza ahonnan származik életében nem dolgozott ...
Én a levegőt vonnám meg tőle ... visszataszító kis undormány kis fhéééreg ... picsába az ilyennel a közéletből .. foskoszgco
VASTAGBŐR
Évikének amúgy igaza volt, vele kapcsiban is ... szupi kiscsajszi Én szerizem kistündért
namihami
Hát, ki másnak lehet joga ilyen hangot használni? Hiszen éppen ez az ún Alekosz volt az, aki még a legtöbbet tevők közül is kiemelkedett a szorgalmával, önzetlenségével, munkabírásával a Fidesz vezetői és hívei közül! Szinte már több volt, mint példaadó. Az egyház már a boldoggá avatásán gondolkodik.
Nem igaz? Nem igaz!
Baker
Az milyen már, amikor a senki biztonsági őr prolizik ;D
VASTAGBŐR
@terlasz: Ne túlozz. Nem ütötte meg azt a szintet .. azt a szintet kb 2040-re hozza a srác ...
VASTAGBŐR
ha nem láttam volna korábban, azt hinném hogy oltássérült, vagy downdefekt a kis megmondó tündércsávóka
VASTAGBŐR
Én viszont nem vonnám meg tőle a napi 5-6 xanaxot ..inkább emelném óránként 5-re ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.