Nem akármivel vádolták meg a politikai videóiról elhíresült humoristát. A kormánypárti Megafon azzal vádolta meg, hogy drága steaket fogyasztott.

A kormánypárt f@sszopó gyalogjai – Keményen kiosztotta a Megafont Pottyondy Edina

A humorista szerint a mindannyiunk adójából futtatott prosti kommandó elvárása, hogy akinek luxushúsra van pénze ebben az országban, az ne szóljon az inflációról, az egyre romló gazdasági szituról, és az ország hiányosságairól.

A kormánypárt f@sszopó gyalogjai azon pörögnek, hogy sztéket ettünk egy étteremben. Érted? 2022-ben! Európában! Sztéket! Most aztán el lett kapva a dollárbaloldal grabanca!

- írta közösségi oldalára, miután a Telex egyik újságírójával elfogyasztotta vacsoráját.

Kedves Megafos!

Képzeljétek, nemcsak sztékre van pénzem, hanem a szték tizennyolcszorosába kerülő HPV oltásra is. 180 ezer forintot kell ma fizetnie annak, aki a méhnyakrák leggyakoribb okozója ellen szeretne védekezni, és 2014 előtt volt hetedikes.

180 000 forint.

- kezdte üzenetét, melyben felháborodva közölte, hogy ennyit kérnek egy olyan oltásért, ami Magyarország második leggyakoribb rosszindulatú daganatos betegsége ellen véd. És amely betegség Pottyondy szerint évente egy közepes falu női lakosságát kinyírja, és amibe háromszor annyi magyar nő hal meg, mint az EU átlag.

Ráadásul a heteronormativitásban duhajkodó, puninyaló férfiakra is veszélyes, szájüregi és garati rákot okoz, amiben 10-ből 6-an meghalnak.

Ehhez mit szóltok srácok? Gyurcsány? CIA? Soros? Ha valami hasznosat is óhajtotok csinálni azért a pofátlanul sok pénzért, amit kaptok, dobjatok már egy üzit a főninek, hogy erre is kérjen kölcsön egy kis rubelt.

- tette hozzá.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Csak a szokásos laza riposzt, ahogyan ezekkel a kecskebaszó eresztényekkel kommunikálni kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Pegero: Potyondi Edina jól írta. Hogy a Propelleres firkancs elbaxta, már megszophattad volna :P
Pági
Mennyi barom van ezen az oldalon! Tök mindegy, hogy miről szól egy cikk, csak arra koncentrálnak, hogy egymást hogyan gyalázzák! Mindig ugyanazok kezdik pl.az ilyen tehen félék, sakira,vagy sikari,stb.Itt nincs moderátor?
ómió
@nejlontacskó: Olyan érzésem van, hogy Edina efftársnődet most hozta felszínre a bolsi latrinában a felhajtóerő! És fel is tűnt a felszínen! Te még biztos lent maradtál - onnét lájkolod!
nejlontacskó
@ómió: megjöttél te kis bizonyítási kényszerben szenvedő kecskebaszó, fasszopó fidesz gyalog?
Mondtam már, tudjuk, hogy nem vagy normális, nem kell bizonygatnod!
icegygenabro
Mondjuk Edinát a HPV előtt is kinyalnám! A többi kecskebaszónak marad a szájer...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.