A Pulitzer-díjas újságíró december 12-től lesz látható a tévében.

Somos András lesz a Start új műsorvezetője

Somos András már 2010 óta a csatorna műsorvezetője, jelenleg a Fórum című interaktív műsort vezeti, és a Spirit FM műsorvezetője is.

Somos egyébként annak a Kárász Róbertnek lesz az utódja, aki 2022 novemberében, közös megegyezéssel távozott a csatornától – erről itt írtunk bővebben.

Október közepén még azt írták, hogy a felek között megállapodás született arról, hogy a műsorvezetői munka és szerep növekvő kötöttsége, valamint az intenzív alapítványi élet hosszútávon egyre nehezebben egyeztethető össze.

"A kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködés nem azonnali hatállyal ér véget, Kárász Róbert november végéig képernyőn marad"

- írták októberben, de aztán egy komment miatt Kárász Róbert végül nem töltötte ki a szerződését, idő előtt távozott a csatornától.

Somos egyébként a Start című műsort Krug Emiliával vezeti majd.

Forrás: atv.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Krúg nemcsak szép, okos, jól felészült, tud érthetően beszélni, de ezekszerint állja az élet pofonjait is
justhpeter
A műsorvezetők szintje emelkedik, már csak a műsorstruktúra kérdéses. Nem mindegy, hogy két normális műsor között van egy reklám, vagy két töketlen reklám között van egy normális műsor.
Juhász István
A " FÓRUM " c. műsor egyik vezetője, az Ágika, többet beszél minden alkalommal, mint a betelefonáló. Somos mindég HAGYTA SZÓHOZ JUTNI az embert. Megfelelő humorral, hatalmas tárgyi felkészültséggel biró, kiváló TV.- s személyiség, remélem sokáig láthatjuk, hallhatjuk még, hiszen fiatal ember. Sok sikert neki !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.