Jobban mondva Fletózik, de egy a lényeg.

Tóth Gabi az utolsó stádiumba lépett, most már gyurcsányozik isTV2 Play

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi döntőjében egy kultikus film, az Igazából szerelem, egyik jelenetét idézték meg a színpadon. A női versenyzők az Igazából szerelemben is hallható Jump című dalt énekelték el a Girls Aloud feldolgozásában – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A rajongók még biztosan emlékeznek: ez volt az a betétdal, amelyre a film egyik főszereplője, a miniszterelnököt játszó Hugh Grant táncra perdült. A mostani vetélkedőben is „megjelent”, egy maszkos férfi személyében.

A produkciót persze a zsűri is értékelte, így a performansz után többek között Tóth Gabi is szót kapott. Ezt találta mondani:

Picit azért megrémültem az elején, hogy ki ül ott, hogy Fletó itt egyszer csak megjelenik. De aztán csak Hugh Grant volt, úgyhogy megnyugodtam.

Mint ismert, a filmjelenetet Gyurcsány Ferenc – még miniszterelnökként – is eljátszotta 2006-ban, egy meglepetés ajándék részeként, így érthető a Gabi által tett utalás.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van, akinek több, van akinek kevesebb idő kell a totális kutyába lemenethez. Gabink a hosszabb, de jövedelmezőbb utat választja. Lesz ebből még Kossuth díj---érdemeinek elismerése mellett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@evacica: A nővére ezerrel jobb. És Vera szerényebb is. Emberibb.
Loksmith
NER-es magas müvészek képviselöi: Pataki, NagyF, Győzike, Kovács Depesh Ákos, Kis Grofó, Zalatnai, Kárpátia, Ismerős Arcok. Szőke szobrász, Ugron Zsolna, Demeter Szilárd, tovább is van, mondjam még?
Horizont
@Málna: Kussoljál és húzz a picsába lottyadt szájú.
Málna
@Horizont: Elképzelem, hogy így beszélsz az unokáiddal. Szép kis család...
Baker
@Málna: tóthgagyit is említsúk meg :)
lusta
A hozzászólaások vehemenciáját figyelve azt vettem észre, hogy senki sem látja, hogy egy újabb Kossuth-díjas jelentkező ven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.