Jobban mondva Fletózik, de egy a lényeg.

Tóth Gabi az utolsó stádiumba lépett, most már gyurcsányozik isTV2 Play

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi döntőjében egy kultikus film, az Igazából szerelem, egyik jelenetét idézték meg a színpadon. A női versenyzők az Igazából szerelemben is hallható Jump című dalt énekelték el a Girls Aloud feldolgozásában – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A rajongók még biztosan emlékeznek: ez volt az a betétdal, amelyre a film egyik főszereplője, a miniszterelnököt játszó Hugh Grant táncra perdült. A mostani vetélkedőben is „megjelent”, egy maszkos férfi személyében.

A produkciót persze a zsűri is értékelte, így a performansz után többek között Tóth Gabi is szót kapott. Ezt találta mondani:

Picit azért megrémültem az elején, hogy ki ül ott, hogy Fletó itt egyszer csak megjelenik. De aztán csak Hugh Grant volt, úgyhogy megnyugodtam.

Mint ismert, a filmjelenetet Gyurcsány Ferenc – még miniszterelnökként – is eljátszotta 2006-ban, egy meglepetés ajándék részeként, így érthető a Gabi által tett utalás.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van, akinek több, van akinek kevesebb idő kell a totális kutyába lemenethez. Gabink a hosszabb, de jövedelmezőbb utat választja. Lesz ebből még Kossuth díj---érdemeinek elismerése mellett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Tóth Gabi nemrégiben mondta, hogy "elindult egy olyan médiakarakterem, ami teljesen ismeretlen számomra is."

Nem tudom, Orbánt milyen néven szokta becézni, biztosan nem úgy, hogy Orbi.
Bélabácsi
ki az a "Tóth Gabi" ??? az összes csatorna vagy "névtelen hisztis ukrán senkit" tesz a zsűribe vagy a "kinemszartale" kategóriában indult énekest...rendkívül alacsony a szinvonal.
namihami
Van, akinek több, van akinek kevesebb idő kell a totális kutyába lemenethez. Gabink a hosszabb, de jövedelmezőbb utat választja. Lesz ebből még Kossuth díj---érdemeinek elismerése mellett.
jesz
a jövő Spéter Erzsébete?...Hofi nem érhette meg...
namihami
@jesz: 16.17: Igen! Vagy: ""Ha ezt az én galambocskám...""
izéke
Nemzeti molylepke: D valaki csapja már nyakon egy papuccsal
Nessy
Zakkant liba, jó pénzért árulja magát! Nem abban at értelemben, csak a jellemét!
Atesz19
Ennek a nőnek kajakra elmentek otthonról ,vagy ennyire gátlástalan pénzéhes lett. Énekelni tud de ez nagyon nem kellene neki így csak rontja ezzel a saját megitélését az emberek szemében. Béla bácsi bejegyzése jogos ezek a tehetségkutató műsorok csak a zsűritagokról szól de egyik szarabb mint a másik. X Faktor = FOSFAKTOR. Tóth Gabi meg valóban Spéter Erzsébetre hajaz! Csak az a hölgy jóval több volt mint amit Tóth Gabi képzeleg magáról. Ne csináljon mást csak énekeljen az jól áll neki ,de a többi az undoritóan visszataszító.
kulabombaafityiszre
Most gyúrcsányozik?Hát elég késön érő tipus az már biztos.
Eladott Ország
Tóth Gabinak érdemes hinni, mert ő a fidesz ideális szavazója: 8 általánost végzett, matyóhímzéses tetoválása van. Énekelt a pápának, mert ő valódi magyar. Egy kis pénzért bármikor bármit megtesz. Szóval minden f*sza! Látod Gabikám, ha lett volna annyi eszed, hogy felfogd, mennyire buta vagy, akkor elég lett volna, ha csak énekelsz, de mivel egy kretén vagy, felköptél és aláálltál, most meg fosol, hogy csulás lesz a pofád. Szar ügy. Kit érdekel ennek az úrhatnám p*csának a véleménye? Beszélje meg Nagyferóval, Győzikével, Ufopatakival és Kisgrófóval. Ugyanaz a szint. Jó lenne ha a mélymagyar celebasszonyság már takarékra tenné magát, és inkább járjon iskolába, ráfér egy kis tudomány, feltéve ha a szűk agya befogad a NER ugatásán kívül mást is. A magyar értékteremtő művészi elit. Szóval nagyon megviselte a veszélyben levő ukránok sorsa, ezért egyetért azzal az oroszpárti állásponttal, hogy nem szabad segíteni őket abban hogy meg tudják védeni magukat. Logikus... Hát ezek után azt kell mondjam, az ország megérdemli a sorsát. Látszik a nagy szakértelem, ez a kúrmány’ csupa ilyenekkel veszi körbe magát - kisgrófó, Gáspár család, Zalatnay cincogó, Nagyferó, Mákos’ - és a többi, némelyik köztörvényes bűnöző. ,,Tóth Gabi szerint..." - még Kis Grófo, Győzike, meg Pataky véleménye sokat dobna a kormányzati kommunikáción. Tóth Gabi állami énekesnő/művésznő, te Orbánék után hamarabb fogsz eltűnni, mint amikor az ember lehúzza a vécében a szarát. Az énekesnő nagyon aggódott hazánk biztonsága miatt, de Orbán szerencsére visszaverte a Vörös Hadsereget. Ahogy 1989-ben is ő volt, aki kizavarta innen a ruszkikat. Na ne csináljunk már úgy, mintha Tóth Gabi most térdelt volna le először.
uploads.disquscdn.com/images/0b55cceefd518c61c55189d8610a19a71609921ef93606c66c9e4ebe352a10ce.jpg?w=800&h=411
puszt
Nem érthető az utalás... Ilyen műsorokban Gy. F. hivatalos titulusa Miniszterelnök úr!
ittott
HÚ DE RIBANC. EGY IGAZI MÉLYMAGYAR MÉLYTORKOS MÉTELY.
Alfa
@ittott: pontosan jól-látod igazi kamukeresztény fideszes
Atesz19
"Egészen gyomorforgató, ahogyan a Fidesztől milliárdokat kapó gyülekezet milliárdos lelkésze a tiltakozó tanárokat gyalázza.
Nem mellesleg: ez az “igehirdetés” azt is leleplezi, hogy mennyire nem érti Németh Sándor Krisztus legfontosabb tanítását: a Jóisten előtt minden ember egyenlően fontos. " Lehet ,hogy Tóth Gabinak is ő ossza az észt?
Atesz19
@Alfa: De tagadja a szerencsétlen ,pedig nagyon látható nála a kormány rúd!
Atesz19
@Eladott Ország: Kazalba rakni őket mind aztán elégetni ,had melegedjenek össze ebben a hidegben.
kereső
Felveszi ezt a csicsás ruhát, de ettől még nem lesz "mégmagyarabb", csak "mimagyarok"-
nezelodo
@gina: Hogy mondhatsz ilyent egy tszcs elnök parádés kocsisának leszármazottjára, ő a nép illiberális leánya!
puszt
@CsipkeRózsa: Amiről ír Gabika, azt skrizoféniának nevezi a szakirodalom, persze, honnan tudhatná, ha ennyire hülye... A fejében a másik majd felvilágosítja...
volvós
gabi a fidesz térdelős ringyója, AIDS lotyó...
justhpeter
@namihami: Egyetértek !!! Lesz ebből még Kossuth-díj.
Nyírfa
Minden újszülött maga a megtestesült ártatlanság, lehetőség. Aztán az egyikből Tóth Gabi lesz, a másikból Greta Thunberg.
Aki Én
A Tóth félék elértéktelenítik az országot.
Borzasztó, hogy a médiában is csak ilyenek kapnak teret.
Győzikék, Tóthok, Súbert Norbik és gyerekeik...
telegdilaci
@namihami:Mit lehet várni egy ilyen buta idióta libától gondolom jó pontot akart szerezni mivel a Fidesz TV-ben szerepel,látom nála is érik a Kossuth Díj!
Törölt Nick
Az orbán uralom sem fog örökké tartani, és ez a liba fiatal. Látni fogjuk még amint hevesen nyalja a baloldali liberális seggeket, hogy felszínen maradjon. Akinek a kornyikálás nem megy, az nyal mindhalálig.
Jozefina
MIért kel ezt az idétlen pi---t minden nap hírként az emberek pofájába tolni???
Málna
@Horizont: Te hogy jössz ahhoz, hogy Orbánt kolostordisznónak nevezd?
Baker
@Málna: Nem mindegy, hogy az átlag szavazó egy sokadik netes híroldal fórumán kolostormalacozza O1G-t, vagy egy közszereplő egy országos TV csatornán Fletózik!
Málna
@Baker: Persze, hogy nem mindegy. Egy senki ne kolostormalacozzon már egy miniszterelnököt...
Baker
@Málna: A seki az, aki azt hiszi, valaki, mert a TV-ben látható :)
Ne keverd a közemberrel!
evacica
Gabika lehet hogy jó a hangod, de az eszed az sajnos kevés! Mi van beálltál a többi eszement közé bégetni?! Az áltakad Fletonak titulált embernek a nyomába se léphetsz kis liba!
Málna
@Baker: Naaa...azért Horizonthoz képest...Meg a Fletó a kolostormalachoz képest...
Málna
@Horizont: Te is kövér vagy, te...Egy öreg, kövér, mocskos szájú kis senki.:-)
Málna
@Horizont: Itt maradok és nem leszek csendben. Világos, vénasszony?:-)
lusta
@evacica: A nővére ezerrel jobb. És Vera szerényebb is. Emberibb.
Loksmith
NER-es magas müvészek képviselöi: Pataki, NagyF, Győzike, Kovács Depesh Ákos, Kis Grofó, Zalatnai, Kárpátia, Ismerős Arcok. Szőke szobrász, Ugron Zsolna, Demeter Szilárd, tovább is van, mondjam még?
Málna
@Horizont: Elképzelem, hogy így beszélsz az unokáiddal. Szép kis család...
Baker
@Málna: tóthgagyit is említsúk meg :)
lusta
A hozzászólaások vehemenciáját figyelve azt vettem észre, hogy senki sem látja, hogy egy újabb Kossuth-díjas jelentkező ven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.