A pepparkakor, azaz a svéd gyömbéres keksz, igazi téli, karácsonyi sütemény, amely már önmagában is ínycsiklandóan finom, hát még egy nagy bögre tejjel, kakaóval, vagy forralt borral! Elkészítése rendkívül egyszerű, sütési ideje pedig nagyon rövid, így remek vendégváró sütemény is. Lássuk, hogy készül a svéd gyömbéres keksz!

Forrás: borsdaralo.hu
Feltöltő: FabianTimea
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.