Megdöbbentő, hogy Márki-Zay Péter és családja 8 hóembert is tudott építeni 17 évvel ezelőtt Kanadában, annyi hó esett ott. Most karácsonykor ez itthon elképzelhetetlen lett volna, de az utóbbi években sem volt jellemző a fehér karácsony Magyarországon.

Egy 17 évvel ezelőtti fotót posztolt Facebook-oldalán Márki-Zay Péter annak apropóján, hogy idén is elmaradt a fehér karácsony – szúrta ki az atv.hu.

A most világot látott fénykép még Kanadában készült, ahol akkor annyi hó volt, hogy a család 7 (+1) hóembert tudott építeni.

Régen havazott már karácsonykor. Ez a fotó Kanadában készült 17 évvel ezelőtt karácsonykor. Lóránt pedig éppen 9 nappal korábban született december 15-én. Az egyik nagy hóember kezében – amely Felíciát szimbolizálja – emiatt egy baba hóember látható

- írta a politikus a posztban.

Forrás: atv.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Itt Magyarországon elolvadt mzp is, mint egy hóember...! :)
csagyi
Ehhez a megállapításhoz miért kellett MZ?
Már a havazáshoz is politikai embereket kell társítani?
A hülyeség is lehet dermesztő.
Nessy
Az Isten áldja meg, miért kell politikai felhangot adni egy tizenhét évvel ezelőtti hóember építéshez, Csak mert Kanadában történt? Mert MZP családjáról van szó? A most megszólalók nem voltak még soha akár télen, akár nyáron a határon kívül családostól?? Úgy mellékesen hogy esik e a hó karácsonykor, vagy sem, nem kormánydöntés kérdése.
drrotf
@csagyi: Gondolom a cikk írója szerint az nem hír, hogy Kanadában esik a hó.Itt a hír az hogy Kanadában akkor is esik a hó ha MZP is ott van, mert még a havazást sem tudta megállítani!
Németh István
A msolék aljas geci miért nem megy oda a kurva anyjába!?
leszholnapis
@Németh István: Te nem fogsz Kazinczy dijat kapni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.