Orbán Viktor és Lévai Anikó beugrottak egy ebédre Rómában

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
@KisTehen: Az jobb mint egy zsiros disznó hahahahah
drrotf
Ugye milyen jól látszik az esettről készült fényképeken hogy Magyarország az EU második legszegényebb állama ? Hiszen a miniszterelnökünk úgy néz ki mint egy egy szál deszka és hamuba sült ársapkás sült ársapkás krumplit ebédel, a képen látható homár , polip kagyló azok dekorációs tárgyak voltak!
paperboy
Homáros részletek
Nagy szerencséje a kormánynak, hogy nem a Fidesz az ellenzéke, különben már a csapból is a homárkormány, a homárjobboldal kifejezések folynának. Nemcsak egykor, ellenzékben volt érzékeny a Fidesz a hatalom vélt vagy valós luxusára – sokan emlékezhetnek például a híres söjtöri lakomára –, ma is szívesen turkál a kormány és sajtója mások zsebében. Ha például valamiért az útjukat keresztezi egy üzletember (vagy akár politikus), az ellene indított, a jólétére koncentráló lejárató kampány éppen arra a bizonyos proletár irigységre apellál. A Fidesz mára a kettős mérce alkalmazásának fekete öves mesterévé vált: akik most a római lakomát a magánszféra védett övezetébe utalnák, hol voltak, amikor egy ellenzéki politikus esküvőjének részletein csámcsogott a médiájuk?"

hang.hu/koffein/homaros-reszletek-150569
"
icegygenabro
@KisTehen: ott volt a gyúcsááány is???
simmering73
"Az ötös ikreket megszégyenítő méretű tekintélyes hasára, amit Róma patinás étteremében villantott a tátott szájú híveinek. Mindezt úgy, hogy bőven túl voltunk már akkor az év végi, kvázi kötelező magyar virtusként művelt karácsonyi és szilveszteri tivornyán. Jobb érzésű ember ezt követően fogadja meg, hogy na most akkor egy kicsit leáll, visszavesz, és odafigyel a kilóira, amelyeket az ünnepek alatt szedett fel. Úgy látszik, ezt az illiberális nagyotmondás koronázatlan királya nem tartja evidenciának, ő még ilyenkor is rápakol a kazánra, hadd nőjön a hasa helyére növesztett bojler még nagyobbra. Tekintély, elvtársak, tekintély! Minimum egy hordó méretű belet kell villantani szerte a világban, hogy tudják már, ki az úr a házban, nem?"
kolozsvaros.com/2023/01/09/meztelen-seggel-szovetsegesek-nelkul-lerombolt-nemzetkozi-kapcsolatokkal/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.