Folyamatosan érték támadások Schobert Norbert és Rubint Réka fiát, miután megnyerte a Farm VIP döntőjét. 

Ifj. Schobert Norbi válaszolt az őt ért támadásokra: "miért kéne bárkivel is osztoznom a pénznyereményemen?"

Fotó: RTL Klub

A fiatalember a Story magazinnak adott interjút, amiben beszélt arról is, hogy viselte a negatív kommenteket. Volt, aki azt fejtegette, hogy meg kéne osztoznia a nyereményen Smaltig Dalmával, aki az utolsó pillanatban kapott ki a játékban Norbitól. 

"Bár a döntő után több olyan kommentet is olvastam, hogy a helyemben megfelezték volna a nyereményt Dalmával, őszintén szólva ez nekem meg sem fordult volna a fejemben. Nem is értem, miért kéne bárkivel is osztoznom a pénznyereményemen?”

– mondta a fiatalember a lapnak, majd elárulta, hogy mik a tervei a pénzzel. 

"Az biztos, hogy nem fogom elherdálni. Egy részét szeretném a tanulmányaimra fordítani, a többit pedig befektetni, és még tovább gyarapítani. Például szívesen foglalkoznék ingatlanokkal, de nagy álmom az is, hogy egyszer egy saját éttermet nyissak”

– mesélte Norbi. 

A negatív kommentekre visszatérve elmondta:

„Egyébként, ha már itt tartunk, kifejezetten szeretem a negatív kommenteket, mert azok keltik fel igazán az emberek figyelmét. Azt vettem észre, hogy amikor nincs konfliktus, az nem olyan érdekes, sokkal hamarabb továbbgörgetnek az emberek, mint amikor bele lehet szállni valakibe, és van min rágódni. Saját tapasztalatból mondom, hogy amikor valamilyen összeesküvés-elmélet folyik ellenem, hirtelen megugrik a követőim száma, és nagyobb látogatottsággal futnak az oldalaim a közösségi médiában. Szóval tényleg igaz az a mondás, hogy a negatív reklám is reklám, bár tény, hogy nem mindenki bírja a kritikát. Én egyáltalán nem foglalkozom a negatív megjegyzésekkel, sőt, mint mondtam, inkább úgy vélem, azok az én malmomra hajtják a vizet”

–magyarázta ifj. Schobert Norbert.

Forrás: Blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Kis hülye hamar megtanulta a fatertól, hogy mindegy mit, csak beszéljenek róla.
Bár az is érdekes, hogy annyi 18 éves van, mégis mindig őt találják meg ilyen nyereményjátékokkal. Valami főzőversenyt is nyert már. Apuka elintézte neki.
Egyszercsak Sóhernorbit is kinevezik álomtitkárnak, vagy diplomatának, mivelhogy befuccsolt az üzlete. A nyelve megvan hozzá. Igaz, elég barna, de ha nem lenne az, nem is felelne meg.
namihami
Hát igen: A vér nem válik vízzé! A vérvonal sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.