A Kossuth-díjas énekes nagyon jól érezte magát, a vele éneklő hatalmas közönség láttán pedig jól meg is hatódott.

A Bors cikke szerint rendkívül jól sikerült Demjén Ferencnek, vagy ahogy mindenki ismeri, Demjén Rózsinak az Arénában tartott december 30-ai nagykoncertje.

Hajnalig bulizott Demjén Rózsi az Arénás nagykoncertje után

Fotó: YouTube/TV2

A 25. Aréna-koncert nemcsak a közönséget, de a Kossuth-díjas énekest is lázba hozta, a buli teltházas volt. Ráadásul előtte ünnepelte meg Rózsi a 76. születésnapját. 

A lap információi szerint Demjén a koncert után hajnalig kimaradt. 

„Szerintem hajnal négykor értem haza mert a koncert utáni after buli nagyon jól sikerült. Én már évek óta egyáltalán nem iszom alkoholt, de az adrenalin és a boldogság feltöltött, jó volt a régi ismerősökkel, haverokkal beszélgetni és szórakozni kicsit”

– mondta el az énekes, aki nagyon meghatódott a koncertjén éneklő hatalmas tömeg láttán, noha már többször volt ilyenben része. 

„Feldobott ez a koncert! Eszméletlen volt ismét ennyi ember előtt játszani. Különösen nagy öröm volt, hogy huszonötödik alkalommal is telt ház volt és mindenki kívülről fújta a dalokat. A közönségben voltak velünk egykorúak, de már cserélődik is a korosztály és az ő unokáik is élvezettel énekeltek az első sorokból. Nagyon feltöltődtem, jól érzem magam és máris tervezem a 26.-at és így tovább... Azért nem ugranék egyből az év végére mert év közben is lesznek koncertek”

– mondta el az énekes, aki december 21-én lett 76 éves. Demjén Ferenc a születésnapját Debrecenben egy koncerttel és nagyobb baráti körrel ünnepelte meg.

Forrás: borsonline.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.