A rapper 26 éves lett.

G.w.M saját magát éltető trágársággal köszönte meg a szülinapi jókívánságokat@gwmmusic/Instagram

Mint az G.w.M. és Kulcsár Edina Instagramjáról is kiderült, a rapper a hétvégén ünnepelte a 26. születésnapját. Ennek alkalmából a profilján közzétett egyfajta visszatekintést az elmúlt évre. Ezzel a poszttal talán az volt a célja, hogy megköszönje a jókívánságokat, ám sokkal inkább szól arról, hogy ő mekkora király.

Huh… ez a 25. évem elég erősen hangosra sikeredett, akaratom ellenére is. Zeneileg inkább pihentem, de a magánéletemet rendbe tudtam tenni sok sok év után… mind1 ki mit gondol lesz@rom, ahogyan ez 10éve egyfolytában volt, csak én és a közvetlen családom tudja, hogy mi is a valóság és azt, hogy ki vagyok én valójában, de nem is tartozik senkire ez! A lényeg, hogy megvagyok, boldog vagyok és annyi sláger jön idén, hogy jobb ha kezd zenélni mindenki!️‍️ 26 vagyok, ezt az évet szétvágjuk!!! GWMPROD4EVER!!!!

Köszönöm a rengeteg köszöntést, imádlak titeket!

– írja a rapper. A poszt alatt viszont a legtöbben csak azon akadtak ki, hogy még csak 26 éves lett, pedig többnek nézték.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
annyi esze van,mint amennyi látszik is...olyan igazi korrupt kamukeresztény mint orbán és a fidesz-ner narkós-pedofil-meleg szekta tagjainak
jáger laszló
Miből is él gwm az életművész!!???
a fene sem tudja!!!
csak emyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Ez a kulturálatlanság igen taszító. Most már csak arra vagyok kíváncsi vele kapcsolatban,hogy 26 évesen honnan van a vagyona.
Mint Berkinek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.