Hónapok óta tartja lázban a bulvár rajongókat Harry herceg és Meghan Markle kitálalási sorozata, amely egy Oprah interjúval kezdődött, majd egy Netflixes dokumentumfilm követte. Ennek következő (záró?) etűdje a ma megjelenő önéletrajzi kötet, amelyet maga a a herceg ad ki, és amelyből az előzetes elvárások szerint rengeteg, eddig nem ismert részletre derül majd fény a királyi családdal kapcsolatban. 

A Spare (~Pótlék) című önéletrajzi kötet ma jelenik világszerte összesen 16 nyelven jelenik meg. A könyv felvezető marketingkampánya részeként számos meredek vádat kiszivárogtattak már a könyvből, illetve maga Harry herceg is több interjút adott, emlékeztet a Magyar Hang

Ma jelenik meg Harry herceg botrány-várományos önéletrajzi könyve, a boltosok túlórázásra számítanak

Fotó: JUSTIN TALLIS / AFP

A brit királyi udvar a sorozatos kérések ellenére sem volt hajlandó semmilyen módon kommentálni a könyvből kiszivárogtatott állításokat. Számos brit és amerikai könyvesbolt már brit idő szerint éjfélkor kinyitott, hogy a rajongók (és utálkozók) a megjelenés első percében hozzájuthassanak a bombasztikus (bár csekély mértékben bizonyított) állításokkal teli könyvet. Legutóbb talán csak a Harry Potter-láz csúcspontján övezte ekkora várakozás egy könyv megjelenését.

Az egyik brit könyvesboltlánc szerint tíz éve nem rendeltek meg egy könyvet a megjelenés előtt ennyien. Sok könyvesboltban már most úgy terveznek, hogy a zárás után túlórázniuk kell, hogy ki tudják szolgálni az összes vevőt.

Forrás: Magyar Hang

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Sajnálom a királyi családot, egy ilyen sarj nagy terhet jelent.
Persze, ha Károly elvehette volna még fiatalon Kamillát, akkor nincs ez a cirkusz. Diána ugyanolyan instabil ember volt, mint a kisebbik fia. Én, Károlyt sokkal inkább érzem áldozatnak mint a "szívek királynőjét".
sokanvagyunk
"Harry hercegéket is kitelepítik Kaliforniában" - sajnos nem a könyve miatt.
jesz
az írvörös herceg és amerikai felesége pont passzolnak...sikeresen intézik a királyi család tekintélyrombolását...ha nekik nincs, hát másoknak se legyen...
Életrajzi könyv? Nem korai még? Vagy enyire kell a pénz(a nagy semmiért)
Gazella
Kurvára nem vagyok ezekre kiváncsi. Ez abtaknyosorrú sértődöttet játszik a komornyik leánnyal együtt.
Emmersson71
@Nyírfa: Csak nem azt mondod, hogy a monarchia belső köre meghatároz(hat)ta, mit tegyen Károly? De Harry esetében ezt nem hiszed el?
Követhette volna Károly a korábbi példát és akár a trónörökösi címről lemondva elveszi lóarcú Kamillát! Harry megtette, és szakított a családdal.
Nyírfa
@Emmersson71: Talán jobban tisztelt az édesanyját, a monarchiát, a királyi ház fennmaradását. Ilyen egyszerű.
Harry maga sem tudja, mit akar, egy gyermeteg lelkű, csak kora szerint felnőtt ember, ráadásul nem trónörökös. Hozzáteszem: szerencsére.
Emmersson71
@Nyírfa: Ezt nem vitatom..bár azt nehéz elhinni, hogy a nagy tisztelet közben nem kacsintgatott ki lóarcú felé. Ahogyan a szent Diana is csalta Károlyt. Ez szerintem nem tisztelet, csak simán álszent képmutatás!
Ha valaki fel is vállalja, hogy egy ponton túl nem akarja az életét alárendelni ennek a poros-dohos monarchiának, akkor arra természetesen rászállnak.

Az pedig "picit érdekes", ha anno VIII. Eduárd nem mond le öccse javára a trónról (és olyan nőt vesz el, aki a szánalmas vallási szabályok szerint is megfelelő, majd gyermekei születnek), akkor ma Károly nem király, Vilmos nem trónörökös - Harry pedig valószínűleg ma is Angliában él a családjával. Tehát egy lázadónak köszönhetően kerültek "helyzetbe", majd ezek után a másik lázadót kritizálják.
Nyírfa
@Emmersson71: Nem mindegy, ki lázad, és milyen helyzetben.
Emmersson71
@Nyírfa: Pontosan! Eduárd esetében sokkal durvább volt a lázadás. Harry - mint tudjuk - csak egy "tartalék". Nem örökös, ezért is fura, hogy b@szogatják. Jaa..hogy kinyitotta a szekrényt, ahonnan csontvázak dőlnek ki :)
Nyírfa
@Emmersson71: Te is ezt tennéd a helyében?
Emmersson71
@Nyírfa: Ha betámadnának engem és a családomat, akkor természetesen! Miért, te betámadnád valamely családtagodat?
Nyírfa
@Emmersson71: Te elhiszed, hogy be voltak támadva? Annyi hazugságon kapták már rajta ezt a párocskát, hogy perek tucatjait lehetne indítani ellenük.
De, ha netán mégis úgy érezte ez a fiú, hogy bántva vannak, akkor legyen férfi, és rendezze otthon a sorait,
Nem voltak életveszélyben, hogy a nyilvánosság erejében bízva védjék meg magukat.
Pénz. Ez volt a legfőbb motiváció.

Sokszor morfondíroztam azon, hogy nem is bánom, nem lettem író: nem tudnám kiadni a családomat.
Emmersson71
@Nyírfa: Ahogyan Diana is a sajtó célkeresztjében volt, úgy Harry és családja is. Ezeket felvételek bizonyítják. Persze, hogy a szememnek hiszek. Követések, megfigyelések és lehallgatások. Mindezekből pedig a koronához lojális újságok profitáltak, ők jelentették meg a fotókat, ők írtak kettős mércével a "négyes" két párosáról - ami egyiknél erény, a másiknál hiba.
Emmersson71
@Maccska: Akkor viszont anyu és apu baxta el :D Mondjuk, példát azt mutattak mindketten!
ila51
@Emmersson71: 11:57 mert Károly olyan jóarcú ?
Katalina62
@Emmersson71: szerintem, Diana sohasem akarta tönkre tenni a monarhiát, mert tudta hogy ezzel a fiai jövőjét teszi tönkre!
Emmersson71
@ila51: Ezt ítéld meg te nőként :) Pont lexarom. De Kamilla rusnya.

@Katalina62: Ezért volt ő is megalkuvó. Aztán kiszállt (volna) és rászálltak.
Így megy ez.
gina
Hülyék akik ezt a szenny könyvet megveszik és ezzel milliókat töltenek ennek az áruló senkinek meg ribijének a zsebébe
gina
@Maccska: Végre valamiben egyetértünk !!!
Jozefina
Ennek a szerencsétlennek a könyvét csak a pletykákra és a bulvárra éhező népség veszi meg!!! Harry állításai nem bizonyítottak, csak az idióta felesége javaslatára lett ő is azzá!!!?? A könyvet valószínűleg nem ő írta, csak az elbeszélései alapján helyette valaki!!! Harry talán el sem olvasta és fogalma sincs, hogy önmagának ezzel mennyit árt!!! Én sajnos nem csípem őt és pláne a feleségét!!!
Katalina62
@Emmersson71: Diana csak modernizálni akarta a monarhiát! Lehet instabil volt, de nem hülye! Ellentétben Harryval, akinek a származásával járó kiváltságok nagyon is kellenek, de vele járó kötelezettség már nem! Nagyon is kihasznalja, hogy ő Károly másodszülött fia, hiszen, így vagy úgy de most is a családjából él! Azt viszont már nem fogja fel, hogyha szétveri a monarhiát, azzal maga alatt is vágja a fát! Mert ő az embereket csak a családja miatt érdekli, de a titkok egyszer elfogynak, és "minden csoda három napig tart!" A királyi-ház nem makulátlan, de amit a herceg most a családjával tesz az becstelen, mert mégcsak nem is az igazság vezérli!
Nyírfa
Harry hasonlít kicsit Alekoszra.

@Katalina62: Meghan az orránál fogva vezeti a férjét. Ügyesen magához láncolta a két gyerekkel, már csak az a dolga, hogy rájuk hivatkozva követeljen címeket, rangokat, anyagiakat. Ha elválnának is, a kicsik mindig bevételt jelentenének a számára, hol címlapként, hol a királyi ház gondoskodásaként.
Megnéztem azt a videót, amelyen kifigurázta a királynőt, nem sokkal annak halála után: Harry megértően mosolygott, én, ismeretlenül is, felháborodást és viszolygást éreztem.
Lesz itt még annyi botrány, kíváncsi vagyok, hol végzi ez a pár. Könnyen lehet, hogy a fiatal úr visszaoldalog a mégis csak biztonságot nyújtó családi fészekbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.