A zenekar és a koncertszervező cég között a pénz és egyéb személyes konfliktusok miatt tört ki a balhé, amely lehetetlenné tette a folytatást. 

Kiderült! Ezért lett veszteséges a Fekete Vonat teltházas, visszatérő koncertje

MTI Fotó: Veljanovic Anna

Múlt szombaton telt házzal tért vissza a Fekete Vonat a Papp László Arénában, de a koncert után az énekesek és a szervezők között komoly vita alakult ki, ami miatt úgy döntöttek, többé nem állnak együtt színpadra, így a májusra meghirdetett Budapest Park-beli koncertet is lemondták. A koncert előtt a zenekar két tagja (Fatima és Beat) is felvett durván 4-4 millió forintos előleget – ezt a Telex tudta meg.

Kiderült! Ezért lett veszteséges a Fekete Vonat teltházas, visszatérő koncertje

Fotó: YouTube

A csapat énekesnője, Fatima állítja, nagyobb bevételt remélt, a szervező InConcert Kft. szerint viszont a szerződésben az áll, hogy mindenki a nyereség után kapott volna gázsit, üzletileg azonban nem volt sikeres a koncert.

"Nem akarom ezt a gyönyörű emléket befeketíteni és belekezdeni a sárdobálásba, de a lényeg, hogy nekünk nem ez lett ígérve... El lett előttünk húzva a mézes madzag, hogy mennyi pénzt kaphatunk, de most nem akarják odaadni, merthogy veszteséges lett a koncert. Efelől vannak kétségeim, de majd az ügyvédeim és a könyvvizsgálók rendbe teszik a számokat"

- tette hozzá az énekesnő.

"Bárhogy is lesz, én a Fekete Vonatot lezártam. Nyugodt kis életem van, távol a médiától, és nem hiányzik ez a felhajtás. Emberileg sokat kivett belőlünk. Én csak zenélni akarok, hamarosan pedig új projektbe kezdünk, amiben szeretném, ha Beat is közreműködne"

– mondta Fatima a Blikknek.

Ezzel a Fekete Vonat feloszlott, erről is beszélt Beat a Telexnek.

"Olyan érzésünk volt, hogy kimaxoltuk az Arénát, ezért úgy éreztük, hogy ez a koncert nem lehet veszteséges. A koncert nyereséges volt, de nem hozta a várt hasznot. Nem vagyok pénzügyi szakértő, nem akarok vádaskodni sem, nem a mi feladatunk volt, hogy bevételt gerjesszünk. Fatima és én el vagyunk keseredve”

– mondta a lapnak a rapper a zenekar szakításának körülményeiről.

LL Junior pedig elárulta, hogy az ő csekélyebb gázsiját jótékony célra ajánlja fel: 

"Nagyon-nagyon sajnálom, hogy idáig jutott ez az ügy. Mindannyian több eladott jegyben reménykedtünk. Ettől még fantasztikus, egyszeri és megismételhetetlen volt ez a koncert. Ugyan a bevétel elmaradt a vágyottól, de az elszámolást korrektnek tartom, el is fogadom, a rám eső gázsirészt pedig felajánlom a koncert fináléjában fellépő Cseppkő Gyermekotthoni Központnak”

– nyilatkozta LL Junior a Telexnek.

Forrás: Blikk.hu, Telex.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cucika
Valahogy nem értem teljesen, telt ház volt, de mégsem kelt el minden jegy? Akkor hogyan volt teltház?
jáger laszló
Pontosabban
félig tele volt a ház,ergo mondhatni félig üres!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Baker
Már a cigányokat sem érdekli ez a f0s?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.