A legolcsóbb szobájuk 170 ezer forint egyetlen estére.420 ezer forint egy szoba egy estére – Luxusszállodába utazott Berki Mazsi

Ahogyan azt Instagramon is megmutatta, Berki Mazsi az ünnepek után elhagyta az országot. Egy rejtélyes helyről jelentkezett be, ahol pálmafák sokasága vette őket körül. Azt viszont nem árulta, pontosan hol vannak – írja a rtl.hu.

A Bors viszont megtudta, hogy Berki Mazsi és kislánya Zanzibárra utaztak, ráadásul nem is kettesben, hanem négyesben – a tévés személyiség üzletember párjával és annak kislányával. Ez pedig pontot tett a találgatások végére is, miszerint hamar szakított a páros. 

A lap egy olvasója Zanzibárról, az ötcsillagos Emerald hotelből küldött fotókat a szerkesztőségbe. A képek tanúsága szerint a 2022 decemberében átadott, vadonatúj luxushotelbe érkezett Berki Mazsi, szerelme és a két gyerek. A hotel egy 250 szobás, elegáns szálloda közvetlenül a fehérhomokos tengerparton. A szolgáltatások magas minőségéről a szobaárak tanúskodnak. A legolcsóbb szállás 170 ezer forint/éjszakába kerül, de van jakuzzis szoba 200 ezer forintért és privát medencés is: a 260 nm-es apartman 420 ezer forintba kerül egy estére.

Forrás: rtl.hu, borsonline.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@jáger laszló: Még ha szép lenne... vagy legalább okos...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
ÉLI A VILÁGÁT!! Így kwll wzr csinálni!!!GRATULÁLOK!!!

Más minden meg le van sz...a!!!:DDD
ágimami
@ágimami: Bocs: "Így kell ezt csinálni"
vacsi
"Berki Mazsi és kislánya Zanzibárra utaztak, ráadásul nem is kettesben, hanem négyesben – a tévés személyiség üzletember párjával és annak kislányával."
Tévés személyiség? Ez a mocsok? Na, ez aztán mindent visz!
ittott
@Levendula: gondolom szop nyal baszik egyetemi szintem
vacsi
@sokanvagyunk: Pedig vihette volna az anyóst is, legalább lett volna, aki vigyáz a gyerekekre. Gyerekkoromban, ha kirándulni mentünk, mindig jöttek velünk nagymamáék is - mindig jól éreztük magunkat.
NKF
Mitől ilyen nagy sztár ez a hülye picsa? Mert lecidázta Berki Krisztiánt?
Esze annyi mint a botnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.