Hurrá! Na ez szép lesz. Végre valami normlis is kitellik tőle. Kérdés, hogy kapott-e rá engedélyt??! Csak nehogy úgy járjon, mint anni Király Linda, aki belebukott a himnusz el éneklésében!!! A kárpátaljai magyar közösség tagjainak azt üzente: lélekben itt vagyunk 15 millióan, akik együtt érzünk a bajbajutottakkal. Még a háború sem képes lerombolni a szeretet. Novák a kárpátaljai magyar közösségnek: Lélekben itt vagyunk 15 millióan

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az arányokon nem ártana változtatni. Pl 200 hazai magyar gyermek és 100 határon túli!!!
Nessy
Te jó ég! El is énekli, vagy csak felolvassa a második versszaktól?
Nyírfa
Cirkusz, amely mellé kenyeret csak a kormány kegyeltjei és a határon túliak kapnak. Aki ebben , a nemzeti érzelmekkel való üzletelésben részt vesz , semmivel nem különb a novák-féle embereknél.
Az ellenzék miért nem megy perre a köztársasági elnöki cím jogosulatlan használata és a vele járó díjazások, kedvezmények miatt? Magyarország ma nem köztársaság! Akkor meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.