Vilmos herceggel nem Meghan miatt romlott meg a kapcsolatuk, sosem voltak ők jóban – fejtette ki Tartalék (Spare) című könyvében Harry herceg.

Harry herceg szerint bátyja elítélt bűnözőként gondolt Meghan Markle-re

Harry Sussex hercege. Fotó: royal.uk

Vilmos herceget trónörökösnek, Harryt tartaléknak nevelték – állítja III. Károly kisebbik fia, aki szerint ez már gyerekkorukban is szembetűnő különbséget jelentett, viszályokat okozva a testvérek között – írja a Life.

A kisebbik herceg szerint nem Meghan Markle okozta Vilmos és Harry kapcsolatának megromlását, bár bátyja felhívta a figyelmét, milyen problémákkal járhat, ha egy amerikai színésznőt vesz feleségül.

Valójában sosem támogatta, hogy randevúzzam Meggel. Egy nap, amikor együtt ültünk a kertjében, egy sor nehézséget jósolt, amelyekre számíthatok, ha összejövök egy amerikai színésznővel, ezt a kifejezést mindig sikerült úgy kimondania, mintha egy elítélt bűnözőről lenne szó

- írja könyvében Harry.

Bátyja mindig megkülönböztetett figyelmet élvezett a családban, mivel őt trónörökösként nevelték, szemben vele, aki csak a tartalék volt.

„Willynek volt a nagyobbik szobája, franciaággyal, egy jókora mosdóval, egy tükrös ajtós szekrénnyel, egy gyönyörű udvarra néző ablakkal, a szökőkúttal, egy őzbak bronzszoborral. Az én szobám sokkal kisebb volt, kevésbé fényűző. Sosem kérdeztem, miért, nem érdekelt. De nem is kellett. A két évvel nálam idősebb Willy volt az örökös, én pedig a tartalék" – magyarázza nemrég megjelent Tartalék című könyvében, melyben arról is szót ejt, hogy amikor egy évet együtt jártak az Etonra, Vilmos azt kérte tőle, hogy csináljon úgy, mintha nem ismernék egymást – írja a Blikk.

Forrás: Life, Blikk
Fotó: Royal.uk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezt az idióta depis, szarkeverő és nem normális felesége csak a bulvár médiát gazdagítja!!!?? Szégyen, hogy hónapok óta erről az emberről tudnak csak össze-vissza fröcsögni!!!
Dr. Proktor
@Shikari: Feszültség az, ha emberbőrbe bújik egy náci...
Dr. Proktor
@Shikari: A nácik győzelme a benzines öngyilkosság, túlbuzgó hívőknél a hét gyerekkel és asszonnyal együtt...
Egy nagy pofon nem volt elég? Akkor készülhettek...
Katalina62
@Shikari: a nácik egy elmebeteg eszméért harcoltak, és nem Európáért!
Jozefina
Ezt az idióta depis, szarkeverő és nem normális felesége csak a bulvár médiát gazdagítja!!!?? Szégyen, hogy hónapok óta erről az emberről tudnak csak össze-vissza fröcsögni!!!
Nyírfa
Még évekkel ezelőtt olvastam, hogy Megham Vilmos képét rakta ki az ágya fölé, s nem titkolta azt sem, hogy szeretne igazi hercegnő lenni. Hogy nem nőtte ki a gyermekkori ábrándjait, mi sem bizonyítja jobban, minthogy - miután Vilmos elkelt -, úgy döntött, beéri a tartalékkal is. Feltett szándékát, hogy mindenáron beverekszi magát egy királyi házba, hidegvérrel valóra is váltotta. Ettől a nőtől várja ez a szerencsétlen flótás, hogy a társa lesz jóban, rosszban, egészségben, betegségben, míg csak a halál el nem választja őket. Ezt a nőt akarja megvédeni a saját családjától.
Hát, úgy tűnik, végül is a zsák megtalálta a foltját. Mert társra talált ez a fiú, csak nem a jóban és nem az egészségben.
Katalina62
@Shikari: nem én vagyok aki tévedésben van! Én igyekszem tisztelni mások meggyöződését, meg akkor is, ha nem értek vele egyet, míg az másoknak nem árt, de a nácik eszméi nagyon sok ember életét oltották ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.