Lakatos Márk az RTL Reggeli című műsorának volt a vendége.

Lakatos Márk szerint öltözhetnének izgalmasabban a magyar nyugdíjasok, ugyanis ez nem pénz kérdése
Fotó: RTL

Szóba kerültek a nyugdíjasok is, ennek kapcsán arról is beszélt, hogy az ő nagy kedvence Iris Apfel, aki 85 éves kora után lett szupermodell. 

Tehát ez sem egy igaz dolog, ha az öregek vállalják karakterüket, személyiségüket, ha adott esetben az extravagáns akkor azt kifigurázzák, lenézik a fiatalok – ez nem igaz. Az internet korszákban ha valaki izgalmas, ha valaki sziporkázó, ha valakiben van tűz, az a fiatalok szimpátiáját is vonzza magához. Erre például nagyon-nagyon jó példa ez a csodálatos New York-i díva

- fogalmazott.

Szerintem elég kevés olyan idős ember van Magyarországon, aki úgy igazából és szabadsággal vállalja a saját korát, és ebből kifolyólag a saját stílusát is. Remek példának említhetnénk a csodálatos Pataki Ágit, de hát ugye ő egy elég nagy előnnyel indult, mert évtizedeken keresztül profi modell volt.

Úgy véli, az országnak szüksége lenne arra, hogy "kifejezetten idős emberek azt mondják a társadalomnak, ez vagyok, ilyen vagyok, ha kell, ugyanolyan punk vagyok, mint Vivienne Westwood". Úgy gondolja, fontos, hogy legyenek stílusikonjaink idős korban is.

Arra a kérdésre is válaszolt, hogy mennyire a pénzről szól mindez.

Lakatos Márk szerint a fiatalok stílusában is a vintage jön vissza, "akkor képzeljük el, hogy egy 80-90-100 éves embernek hány vintage dolga lehet a saját ruhatárában, amiket már több 10 éve esetleg viselt". 

Mint mondta, ezért a saját ruhatárból is lehet folyamatosan meríteni, másrészt pedig a turkálók most menők, ezeket ugyanúgy lehet idős korban hasznosítani.

Forrás: 24

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mondjuk egy ilyen csíkos öltönybe és hozzá ez az SzTK szemüvegkeret?
Bocs, Márkocska, nincs véletlenül ugyanez rózsaszinben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Pegero: Miért ne ha egyedül vagyok, első mérgemben? Egyébként sem szoktam alpári lenni. Jó, egy taliga majmot időnként párzásra buzdítok valakivel. Nyilvánosan már udvariasabb véleményt mond, ír az ember! Azt viszont gyerekkorban otthon kell megtanulni, hogy ismeretlen emberekkel nem vagyok goromba,vagy ha valaki "szépen szól hozzám" ! Ez neveletlenség. Bárkinek az édesanyját kurtizánnak titulálni bunkóság!
Persze egy részegtől, drogostól, elmebetegtől, etc. nem várható el a normális viselkedés, és kommunikáció. Nehezen, de meg lehet szokni. Itt még szoknom kell.
Nessy
@Pegero: Ez így igaz! Azért is váltunk néha szót! :-))) Nem kell mindenben egyetértenünk, unalmas is lenne akkor a világ. De ezt normálisan is meg lehet beszélni. Varietás deledtat, mondták a bölcs rómaiak! A változatosság gyönyörködtet!
ómió
Majd, ha az "eszméteket" sikerült "feldolgozniuk"! Azt meg várd ki!
NKF
Mi van itt? Már csak a buzik osztják itt az észt? Mi a kurva anyjukra pakolják magugat ez a sok
köcsög?Régen legalább kussoltak most meg ők a sztárok.Rohadjonak meg!
Szarok az összes buzira! Éljen a punci!
sokanvagyunk
A saját ruhatáromból szoktam "meríteni", de nagy valószínűséggel nem az ő tanácsai szerint tenném. Egyébként jó fejnek tartom Lakatos Márkot, színes egyéniség, kívül-belül.
balos
Hát a nyugdíjasok többségének a mindennapi megélhetés úgy látszik fontosabb!Az itt megszólaló nemzethy seggeknek már minden ellenséges ami nem piros vagy fehér vagy zöld!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.