Rogán-Gaal Cecília utoljára január 13-án posztolt az Instagramra, most azonban egy meglehetősen szexi pózban, kigombolt ingben kapták le.

Rogán Antal egykori felesége melltartó nélkül villantott hatalmasat – Friss fotó Cecíliáról
Rogán Antal, az V. kerületi polgármester és felesége, Gaál Cecília egy közel 150 éves lakatot helyeznek el a Szerelmesek fáját körülvevő formatervezett kerítésen. MTI Fotó: Mohai Balázs

A vékony anyagú ruhadarab alá nem vett semmit, így félig kilátszott a melle. A kommentelők nem is nagyon találták a szavakat, és odáig vannak Rogán Antal egykori feleségért. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le.

- jelentették be még 2019-ben.

Azóta Cecília megházasodott és szült egy harmadik gyereket is, az immár háromgyermekes családanya az utóbbi néhány hónapban nem volt annyira aktív a közösségi médiában, mint korábban.

Az elmúlt években Rogán-Gaál önálló üzleti entitássá nőtte ki magát, médiás vállalkozása mellett sportrendezvények szervezésével kezdett foglalkozni. Ténykedését látványos felemelkedés követte, volt olyan év, amikor a Sarka Katával közös vállalkozásuk megtízszerezte az árbevételét, a nyereségüket pedig az előző évi harmincszorosára növelték.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Mit túlórázhattak ezen a sótlan, 12 egy tucat libán a fogorvosok és plasztikai sebészek! És még csak nem is érte meg a pénzünkből :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: a 2009-es képen Kosztolányi Pacsirtájára hajaz. A 10 évvel későbbin pedig egy kiélt prostituáltra. Az első jobban tetszik.
Nagyon visszaüt, amikor valaki mindenáron szép, figyelemfelkeltő akar lenni, holott ez szöges ellentétben áll a karakterével.
Mi lesz vele, ha Tóni oda kerül , ahová való? Eldobja mégis a nevét? Ki fogja eltartani? A megalázott jelenlegi férj, vagy akad másik mint Berki Mazsijának? Egy tisztességes társadalomban kénytelen lenne megélni a szakmájából, ami nem is fizetne rosszul. De neki több kell, akkor is, ha ez a több elpusztítja.
A kép, amelyen felkínálkozik, nem ajánlólevél jobb társaságba.
balos
@Nyírfa: Pedig de!Minél "szebb" annál jobban ELADHATÓ!Kérdés,hogy kinek tetszik 1 műbaba?Ahogy szokták mondani a "piacon":Amíg van szar addig van rá vevő(igénytelen)!
Nyírfa
@balos: Oké, de ő nem tud szebb lenni még idézőjelben sem. :)
simmering73
Nem tudom ki hogy van vele, de ha belenézek a szemébe, kiráz a hideg. Csodálkozom, hogy még nem fedezték fel a horrorfilmesek.
Pesti-srac
Örülnétek ha csak rátok pillantana... Ceci nemkicsit jó nő!
vacsi
@simmering73: Valóban, a tekintete eléggé horrorisztikus...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.