Gálvölgyit a közönség egy jó humorú, mindig kedélyes embernek ismerhette meg, ám most kiderült, van egy ennél sokkal keményebb oldala is – szemlézi a Blikk.hu

Videón, ahogy Gálvölgyi csúnyán kiakadt: „Te tehetségtelen sz*r vagy. Hogy merészeled ezt megtenni?"
Kép: YouTube

Erről bővebben Alföldi Róbert Főszerepben című műsorában mesélt: mint kiderült, a színész a kollégától is elvárja a maximumot. Ha valaki nem veszi komolyan a feladatát, alaposan kiakad a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész.

– A munkában nem vagyok tréfás kedvű. Megtanultam, hogy nem lehet linkóci módon színpadon lenni. Én is benne vagyok sok marhaságban, de a színpad nekem halál komoly. Nem tudnám elviselni azt a tisztességtelen dolgot, hogy beülnek iszonytató árakért, én pedig elhülyéskedek nekik. Volt olyan, hogy az egyik kolléga rátett még egy mondatot... Én csak néztem őt. Tudta, hogy neki már nincs szövege, semmilyen nincs. Azt mondtam, ha ezt még egyszer meghallom, maga a lábát többet ide nem teszi be. Két héten át négy napon keresztül hívott, hogy bocsássak meg. Mondtam, hogy én megbocsátok, de Molnár Ferenc nem fog. „Te tehetségtelen sz*r vagy. Hogy merészeled ezt megtenni? Viccelsz velem?”

– emlékezett vissza Gálvölgyi János a történtekre az RTL műsorában.

Forrás: Blikk.hu, RTL.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

icegygenabro
@Maccska: Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész. Neked van bármelyik?? Ha nincs akkor tehetségtelen szar vagy...meg kecskebaszó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Nyírfa: És itt lenyomják mindenki torkán a hanyatló rothadó nyugatot. Már akinek le lehet. Mennyit hallottuk ezt anno.
Nyírfa
@Horizont: Ja! :) Nyomatták, akkor is. Aztán a Nyugat nem összekapta magát, és elkezdte megvalósítani a szocializmus legüdvözítőbb vívmányait? Talán azért, mert előre mentek, nem hátra? :))
Maccska
@szép új világ: a Mikroszkóp színpad az színháznak számít?
Emmersson71
"egy tényleges életfogytiglanra ítélt esetében amikor büntetéséből már 40 évet letöltött, egy bizottságnak (Kegyelmi Bizottság) – amelynek tagjait a Kúria elnöke jelöli ki – felül kell vizsgálnia, indokolt-e a további fogva tartás."

Mindenképpen!
Mi baj történhet???

www.origo.hu/itthon/20211107-hiaba-szabadult-ujra-eletfogytiglanit-kaphat-ismet-a-rendorgyilkos-soos-lajos-tarsa.html
szép új világ
@Maccska: Ne ugorj azonnal a mély vízbe! Kezd inkább egy bábszínházzal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.