Gálvölgyit a közönség egy jó humorú, mindig kedélyes embernek ismerhette meg, ám most kiderült, van egy ennél sokkal keményebb oldala is – szemlézi a Blikk.hu

Videón, ahogy Gálvölgyi csúnyán kiakadt: „Te tehetségtelen sz*r vagy. Hogy merészeled ezt megtenni?"
Kép: YouTube

Erről bővebben Alföldi Róbert Főszerepben című műsorában mesélt: mint kiderült, a színész a kollégától is elvárja a maximumot. Ha valaki nem veszi komolyan a feladatát, alaposan kiakad a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész.

– A munkában nem vagyok tréfás kedvű. Megtanultam, hogy nem lehet linkóci módon színpadon lenni. Én is benne vagyok sok marhaságban, de a színpad nekem halál komoly. Nem tudnám elviselni azt a tisztességtelen dolgot, hogy beülnek iszonytató árakért, én pedig elhülyéskedek nekik. Volt olyan, hogy az egyik kolléga rátett még egy mondatot... Én csak néztem őt. Tudta, hogy neki már nincs szövege, semmilyen nincs. Azt mondtam, ha ezt még egyszer meghallom, maga a lábát többet ide nem teszi be. Két héten át négy napon keresztül hívott, hogy bocsássak meg. Mondtam, hogy én megbocsátok, de Molnár Ferenc nem fog. „Te tehetségtelen sz*r vagy. Hogy merészeled ezt megtenni? Viccelsz velem?”

– emlékezett vissza Gálvölgyi János a történtekre az RTL műsorában.

Forrás: Blikk.hu, RTL.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

icegygenabro
@Maccska: Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész. Neked van bármelyik?? Ha nincs akkor tehetségtelen szar vagy...meg kecskebaszó!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maccska
A Gálvölgyi nevű ripacs így be tud pipulni?
Valószínűleg nem a fajtájából való volt a kollega.
Egyébként azt sosem mondtam hogy Gálvölgyi egy gyenge ripacs.Ripacsnak kiváló.
icegygenabro
@Maccska: Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész. Neked van bármelyik?? Ha nincs akkor tehetségtelen szar vagy...meg kecskebaszó!
Maccska
@icegygenabro: nem vagyok színész ezért semmi esélyem.
De a ripacsokat ki tudom szúrni.
Például Sas Józsefet is.
icegygenabro
@Maccska: Nem, te csak azért gyalázod mert néhányszor odaszúrt a gecidesznek. Ennyike...
csak úgy....
@Maccska: tibim, te csak egy begyöpösödött elmebeteg!
Maccska
@icegygenabro: @csak úgy...: Véleményem szerint ripacs.
csak úgy....
@Maccska: véleményem szerint ,amivel nem vagyok egyedül, te egy elmebeteg!
Nessy
Attól függ a "ripacs" vélemény, ki mennyit járt, jár színházba és milyen darabokat néz meg! Más egy tv kabaré, és más egy Molnár Ferenc darab! Másképp kell játszani az egyikben és másképp a másikban! Ha valaki mindkettőben megállja a helyét, az jó színész! Valamikor a legnagyobb színészek voltak apl. a Tv szilveszterek sztárjai! De a felvétel estéjén Lear király, vagy Ophélia volt a színpadon.
Nyírfa
Nagyon szeretem Gálvölgyit, ma ő az egyik nagy öreg.
Hogy hányféleképpen vélekednek a színpadi huncutkodásról , arról anekdoták sokasága szól. Van, aki rendszert csinál belőle, és partner is akad hozzá, van, aki ragaszkodik a forgatókönyvhöz, a szerep szó szerinti visszaadásához, mint Gálvölgyi is.
Én értékelem a szöveghűséget , és élvezem az improvizálást, mert játszani így is, úgy is jó! :)
Egyébként pedig, amit a darab és a rendező megenged.
Nessy
@Nyírfa: Emlékszem bizony! És Brecht Kurázsi mama drámájában Barbara, a néma lány szerepére is! A Ruttkai - Latinovits páros játéka is szép estéket jelentett a Vígszínházban!
Nyírfa
@Nessy: Régi szép idők! Könyvesbolt és színházjegy-árusítás a munkahelyen, akár részletre is, pedig akkor még megfizethető volt minden.
Gondolkodnom kellett, mikor voltam utoljára színházban. A Katonában még láttam Ionesco A kopasz énekesnőjét, életem egyik legnagyobb élménye volt. Teltházzal ment az előadás, és zúgott a nézőtér a tapsorkántól. Álltunk , és vertük össze a tenyerünket, nem engedtük el a színészeket...még emlékezni is jó rá.
Aztán, szintén a Katonába ültünk be a Lear királyra, de csak nem akart jönni Lear , helyette belovagolt Iglódi István kozákruhában, te, ez nem a Lear király, mondtam a páromnak, ez nem, válaszolta ő, és kitört belőlünk a röhögés. Utólag is elnézést kérek mindenkitől. :)
Szóval, régen voltam utoljára színházban.
Emmersson71
@Maccska: Nézz Bagi-Nacsát és Fábryt!
m73
@Maccska: a maccska nevü ripacs egy szarházi:-) ez a te fajtád, mert szarházinak kiváló vagy:-)
m73
@Maccska: mi meg ki tudjuk szúrni a szarháziakat, mint amilyen te is vagy:-) meg a tehén, ómió, verőce és a többi ripacs:-)
Maccska
@m73: ráadásul G egy nagy tahó is a cikk alapján.
Maccska
A történet több ponton is gyanús. Először is, ha valóban így történt, akkor Gálvölgyi is kilépett a szerepéből, sokkal inkább, mint a meg nem nevezett kolléga.

De Gálvölgyi vélhetően azért nevezett meg pont egy Molnár Ferenc-darabot, hogy magát feljebb emelje, ha a jelenet a valóságban lezajlott, akkor sokkal valószínűbb, hogy egy angol vagy amerikai brettliben, egy gatyalehúzós jelentben lehetett. Ezekben teljesen mindegy, hogy valaki hozzátesz, vagy elvesz egy szöveget, mert eleve gyalázatos minőségű szövegekről van szó, alpári poentírozásokkal
m73
@Maccska: ezzel nem tudsz provokálni kisköcsög:-) viszont az tény, hogy se a Gálvölgyinek,se a Sasnak, még a szarát sem pucolhatnád. Mert még arra sem vagy érdemes kis kecskebaszó:-)
Maccska
@m73: sosem akartam a két ripacs szarát takarítani.Veled ellentétben.
Horizont
@Maccska: Láttad Gálvölgyit színházban? Jártál egyáltalán valaha színházban? Neeeem???
Na akkor maradj csendben és ne jelzőzz!
szép új világ
@Maccska: Talán egyszer el kélne menned színházba, de az sem baj ha előtte megnézed az értelmező szótárban, hogy mi az.
Horizont
@Nyírfa: Igen a régi szép idők. A '70 -es évek közepén a munkahelyen lehetett jegyet rendelni még azt is meg lehetett mondani hányadik sorba kérem, 20 ft. volt egy jegy. Volt, hogy minden héten mentünk. Istenem milyen nagy színészeket láttunk.
Hegedűs D. Gézát a diploma utáni első szerepében "Az ifjú Werther szenvedéseiben" a Pesti Színházban láttuk, emlékszem ahogy a levegő is megállt a nézőtéren miatta:) És még mennyi élmény. Rég voltam színházban, délutáni előadás nem sok van. Utoljára a Pesti színházban a Karenina Annát láttam, szuper volt. Szintén Játszott benne Hegedűs D. Géza:)
Legalább az emlékek megvannak!
Nyírfa
@Horizont: Hegedűs D. Géza óriási színész. Felvett ugyan némi modorosságot , de ezt nálam kompenzálja, hogy kritikus minden dilettantizmussal szemben. :) Nem mellesleg, fiatalon bitang jóképű volt! :)
Erős nosztalgiát érzek a békés 70-es, 80-as évek után, lassan intenem kell magam, hogy azzal a rendszerrel is voltak problémáim, bár, azok a fejlődéssel megoldódhattak volna. Nem lenne baj a kapitalizmussal sem, ha annak fejlett fokán állna a társadalmunk, de ettől fényévnyi távolságra vagyunk.
Amikor mesél a fiam az angol állapotokról, nem csodálkozom, hogy nem tervezi a hazatelepülést. Nyugathoz képest itt a szó szoros értelmében feudális vadkapitalizmus duhajkodik.
Horizont
@Nyírfa: És itt lenyomják mindenki torkán a hanyatló rothadó nyugatot. Már akinek le lehet. Mennyit hallottuk ezt anno.
Nyírfa
@Horizont: Ja! :) Nyomatták, akkor is. Aztán a Nyugat nem összekapta magát, és elkezdte megvalósítani a szocializmus legüdvözítőbb vívmányait? Talán azért, mert előre mentek, nem hátra? :))
Maccska
@szép új világ: a Mikroszkóp színpad az színháznak számít?
Emmersson71
"egy tényleges életfogytiglanra ítélt esetében amikor büntetéséből már 40 évet letöltött, egy bizottságnak (Kegyelmi Bizottság) – amelynek tagjait a Kúria elnöke jelöli ki – felül kell vizsgálnia, indokolt-e a további fogva tartás."

Mindenképpen!
Mi baj történhet???

www.origo.hu/itthon/20211107-hiaba-szabadult-ujra-eletfogytiglanit-kaphat-ismet-a-rendorgyilkos-soos-lajos-tarsa.html
szép új világ
@Maccska: Ne ugorj azonnal a mély vízbe! Kezd inkább egy bábszínházzal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.