Pál Éva, a Neoton Família egykori énekesnője nehéz éveket tudhat maga mögött. Bár az énekesnő már megszabadult negyvenegymilliós devizahitelétől, egy másik adósság élete végéig terheli a nyugdíját, miközben csupán 28 500 forint nyugdíjat kap.

Elképesztő: pontosan ennyi nyugdíjat kap havonta a Neoton Família sztárja

Pál Éva nincs túl könnyű helyzetben. Forrás: Pixabay

A Neoton Família sztárja nehéz időket élt meg az elmúlt években. Egy évtizedekkel ezelőtt felvett svájci frank hitel miatt anyagi csődbe került írta meg a Blikk.

Végül amilyen kilátástalannak tűnt, olyan hamar meg is oldódott a gond, ugyanis Éva öt nap alatt – az árverezés előtt – eladta házát, a megmaradt pénzből pedig sikerült vásárolnia egy kisebb házat.

Az énekesnő beköltözésük után azonnal felújításba kezdett. Ebben sem volt szerencséje, ugyanis szakemberek helyett kóklerek kerültek az útjába.

Szörnyű munkát végeztek. Beltéri csöveket raktak kintre is, ami aztán be is szakadt. Újra kellett csatornázni, és kezdhettünk mindent elölről. Rengeteg pénzt buktam, de most már fellélegezhetek, mert kész van. Az éveken át tartó küzdelem megszűnt

– mondta a Borsnak a Neoton egykori sztárja, aki az első vállalkozásából eredő felhalmozott tartozástól nem tudott megszabadulni.

„Naivan csináltam egy közös vállalkozást, de inkorrekt partnert találtam. Egy 1 millió forintos kiegyenlítetlen számlából 3,5 milliós tartozást lett, és végrehajtás alá került. A különbözetet a 49 ezer forintos nyugdíjamból vonják, így életem végéig a 28 500 forintos minimumnál nem fogok többet kapni. De nem akarok panaszkodni, mindig megoldottam mindent, és a fiam óriási segítség számomra. Nagy iskola volt ez nekem, tanultam belőle. Mindig is dolgoztam, most az egyik szolidaritási mozgalom etikai bizottságának vagyok az elnöke, juttatás nélkül. Nagy reményeim és terveim vannak, remélem, a színpadon is kapok lehetőségeket idén” – árulta el Pál Éva a lap érdeklődésére.

Forrás: Blikk, Bors
Fotó: Pixabay

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Pedig a nyugdíjjárulékot anno, ugye, "nem győzte fizetni"!? Így píszí hazudni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Pál Éva pedig soha már nem tér vissza a média világába
Jobban teszi,ha ebbe belenyugszik!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Mirabilis: Zsebfellépés volt a java...
Dr. Proktor
Imádom mikor sírnak "művészeink" hogy a zsebbe kapott fellépési pénzek nem mentek be a nyugdíj alapba!
Sajnálom a Korda házaspárt is a negyvenezres nyugdíjával és a luxusvillájával...
Mibúl?
Pálinkás Pál
@KisTehen: melyik részét nem érted buta barom,...? " A különbözetet a 49 ezer forintos nyugdíjamból vonják, így életem végéig a 28 500 forintos minimumnál nem fogok többet kapni. "...tudod ,van egy minimum összeg amit nem lehet elvonni tartozás miatt, nos az ő " nyugdíjából " ez 28 500 Ft...
Pálinkás Pál
@KisTehen: hol állítja hogy a 28 ezerből vonják..?...mellesleg a 49 ezer is lószar,
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Megfelel befizetéseinek... az is lószar volt!
El kjell tartanunk még azokat a nyugdíjasokat is akik megoldották a foglalkoztatásukat "okosba" és zsebbe kapták a bérüket...
Pálinkás Pál
@Dr. Proktor: pill..én nem védem...csak rámutattam tehén észbeli képességeire...
balos
@Pálinkás Pál: Mire?Hol van 1 fideSSes kitartottnak esze?Na jó egyik másik még elmegy kirakati bábunak,ha letakarják a fejét!
Jozefina
Miért kell ebből hírt kreállni??? Nagyon sokan vannak Mo-on akik kevés nyugdíjból tengetik életüket!!! Ő meg csináljon egy szelfit Szijjártóval, vagy Orbánnal és hullanak a 10 millások!!!
Csizmás Kond
@sgl: ...na nem fizetett vagy fizettek helyette akkor ne sírjon ...bármilyen kategóriába képzeli önmagát mert az adókikerüléssel összeharácsolt vagyonkája után luxusban élt...az hogy belevágott olyan dolgokba amihez fingja sem volt vessen magára.
ómió
Pedig a nyugdíjjárulékot anno, ugye, "nem győzte fizetni"!? Így píszí hazudni?
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Mire? Olyanra ami nincs?
szaboria1
Azok a sztárok akik már 1988-tól szerepeltek igen félre értelmezték az adózási rendszert nem gondoltak arra nekik kell öreg korukra megtakarítást eszközölni. Ráadásul a nyugdíjat mára már csak az adózási évek alap alapján állapítják meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.