Tévés celebhírek következnek.

Till Attila és Ördög Nóra elárulta, hogyan kapnak fizetést a TV2-nél, Járai Mátét elküldték az RTL-től

MTI Fotó: Kovács Attila

Till Attila és Ördög Nóra műsorok nélkül is kaszálnak a TV2-nél – derült ki a Blikk cikkéből. A két műsorvezető Miskovits Marci podcastjében vendégeskedett.

A műsor során szóba került az is, hogy mindketten állományban vannak a TV2-nél, ami azt jelenti, hogy akkor is kapnak fix havi fizetést, ha nem dolgoznak, azaz nincs éppen egy műsoruk sem. 

„Ez stabilitást ad az életünkben, megtisztelő, érezzük, hogy fontosak vagyunk, van egy ilyen része is. Viszont ez azt is jelenti, hogy bármikor rendelkezésre kell állnunk, bármikor megyünk és csináljuk a dolgunkat. Egyébként szerintem sokkal többet is dolgozunk így”

– mondta Nóri a helyzet előnyeit és hátrányait.

Járai Mátét pedig elküldték az RTL Reggeli című műsorából.

"Közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától. Ez idő alatt munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül járult hozzá a műsor sikereihez.

A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől.

Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként.

Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Járai Máténak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is"

– írta közleményében az RTL.

Forrás: Blikk.hu, Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.