Ismét napirendre került, hogy rovarok kerülhetnek összetevőként az élelmiszerekbe Európában.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...mongyuk ez teljesen így van. Az ilyen kárminfesték elég drága ahhoz hogy mindenféle színezékként használják, persze attól még van ahol direkt azt használják de illetlenség olyant hazudni, hogy minden vöröses szinárnyalat attól van...sőt a tulzott használata allergiás reakciót is kiválthat.
...vagy ott a shellac...az szintén egy nagyondrága dolog, a kilencvenes években egy kiló shellac, amit én hangszer lakkozásra vettem drágább volt mint maga a hegedű...tehát ami fényes az lehet akár keményítő vagy zselatin is.
Az hogy ma minden szart meg akarnak etetni még nem jelenti azt hogy az olcsó vagy megéri, csupán néhány pénzéhes gazember akar tőkét kovácsolni belőle...akár mint a zorosz gáz stb...
Az ilyen szarokkal tesznek tönkre mindent, miattuk mérgezik az állatokat és tonnaszámra semmisítik meg hogy hús vagy más adalék helyett ezt tudják eladni...rohadék gazember a zeu vezetés, mindez nekik köszönhető, mert ezzel nem a földet mentik meg hanem a saját zsebüket tömetik az ilyen szargyártókkal.
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: ...bocsi ...az első mondat helyesen...mongyuk ez nem teljesen így van...elnézést...
Emmersson71
@KisTehen: Zabálod évtizedek óta, csak most szóltak :D
Mondjuk lehet, a kárminsavtól lettél ostoba fidesznyik ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.