Évértékelő beszédet tartott a Demokratikus Koalíció elnöke.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Böszme-ség-telen-séges-kedés-e-i-tek-ért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...utolsó rohadék aki a szavazókat gyalázza...
Németh István
Azt produkálta ez a pöcs gyurcsány amire egy megöregedett, lendületét vesztett, önmagában is csalódott szar trógertől elvárható volt! Belefeledkezve demenciális felsőbbrendűséggel a Fideszt szidta, meg a tevékenységét, miközben az irigységtől a komplexusának megfeleően csknem dadogott,a szavakat nem találta, amelyek így is sértőek mi több rendszerelleneek voltak amiért sitkó járna egy keményebb kormány esetében! ha fordítva lenne >> hiszem, hogy az Orbán Viktor és csapata már a sittkón ücsörögne! Jó lehet, hogy az Eu vezetése pedig béke Nóbel dijjal tüntetné ki a gyurcsányovics gyurcsány fletót a szemkikövő gyilkost!
Na ezért kell az usa-nató aljas bandának szar csürhének a nagykövetükkel együtt eltünni Európából és az E. elnökségének a börtönbe - akasztásilag!
FLETÓ
Böszme-ség-telen-séges-kedés-e-i-tek-ért!
simmering73
Gyurcsány elvitathatatlan bűne, hogy nem csukatta le 25 évre a fidesz főkolomposokat 2006-ban. Az ő bűne, hogy tizenhárom éve uralkodik rajtunk ez a mocskos csürhe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.