Ilyen a magyar vircsaft. 

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé az Esztergomi Járási Ügyészség azt a garázdasággal gyanúsított két férfit, akik lejátszották egymással a közlekedési vitájukat verekedéssel zárták – írja a 24.hu.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt mondta, hogy a bíróság 240 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte mindkét férfit. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, de az csak az egyik elkövető esetében vált jogerőssé, mert a másik sofőr és védője három napot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére.

A két sofőr azon veszett össze tavaly december kilencedikén Esztergomban, hogy a másodrendű vádlott hátulról belement az elsőrendű vádlott kocsijába. A szóváltás dulakodássá fajult, melynek során az egyik férfi megfogta a másik férfi ruhájának gallérját, mire az is megragadta az ő kabátját és annál fogva átlökte őt a mellettük lévő árok túloldalára, majd ő is átlépett az árkon.

Arról, hogy mi történt ezután, a 24.hu cikkében olvashatnak, az esetről videó is készült. 

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Libbantölő
Mocskos dékások! dobrev a hibás az árnyékból előugrott!
Pálinkás Pál
@Libbantölő: én inkább a vezéred fajtársaira gondolok...
amortizáltok
a világon legutálatosabb dolog ami itt is nagyon nagyon divik: Engem annó ugy tanitottak a régi átkosban,hogy a követési távolság jól figyelj ! 50 nél 50+10 méter 70 nél 70+10 méter és igy tovább mert vicces ám ha valaki fékezni kényszerűl ÉS nincs féklámpája bele lehet ám durranni, mint a tehénszarba. Ha van féklámpa és működik is 70, nél úgy toljuk az előttünk haladót LÁB a gázon , mire a féklámpa felvillan tessék már az 1 másodpercre jutó méter hosszúságot kiszámolni. kemény csattanás fogja megelőzni a megállást! VOLT ám itt is olyan hir a nyugdijas ur megy az autópályán 100-al mőgötte egy audi aki 10--20 méterre halad mögötte jó pár kilóméter után a bácsi megunta ( joggal) levette a lábát a gázpedálról az audi beledurrantott. megjegyzem hogy a nyakcsigojámat én is ilyen matadoroktól féltem. Hiába a fejtámla biza rámehetek és jobb esetben tolószék vagy temető. A fenti audisnak teljesitési elvárási kényszere lehetett mert videózva tolta a gázt ami fura civil járőr volt. Gazdái megkérdezték miért volt erre szükség ? Joggal. az 1960-1970-2000-hez képest a technika igencsak fejlődött. sajnos a reflexek ehhet nem igazodtak sőt a korral meg a mobilozással a figyelem elterelődhet és terelődőtt is, AZ autót anno arra találták ki A ból B -be biztonságosan lehessen eljutni hát ezt sokan NEM veszik komolyan ez a tragédiák kiváltója. két azonos autót vezetőt figyelve A hátul haladó gondolatsora az én autóm jóbb gyorsabb én jobban vezetek belemegy bármelyik szituációba de az nem víllanik az agyába hogy a TEMETŐKAPU nyitva van oda be sem kell csöngetni, Két szakma Járművezető és esztergályos a másodiknak ké ládát tesznek a gépe mellé egy a méretes minőség a másik a selejt.Az elsőnek a sebészorvosi asztal és a temető, ennyi a választhatósága.bátorkodom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.