Berki Mazsi és új barátja Katarba utaztak, és már a repülőúton annyira berúgtak, hogy botrányosan viselkedtek a gépen – derült ki egy szemtanú leírásából.

Berki Mazsi és új pasija részegen botrányt csinált a Katarba tartó repülőjáraton
Fotó: Youtube

"Úgy 4 sorral mögöttük ültem. A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Qatar Airways járaton utaztak, a 17-18. sor környékén. Egy 6 vagy 8 főből álló társasággal mentek, és az út végére elég kínosan viselkedtek.

Rengeteg alkoholt fogyasztottak, de tényleg olyan sokat, hogy a stewardessek többet jártak hozzájuk, mint összesen a többi utashoz, a végén már nem is kaptak többet. Teljesen ledöbbentem ezen a viselkedésen!"

- írta a repülőn utazó szemtanú a promotions.hu-nak.

"Berki Mazsival egy gépen utaztam, és láttam, hogy a párjával nagyon szerelmesek. De tényleg, olyanok voltak, mint a friss nászutasok, kicsit irigyeltem is őket. A férfi egyébként nagyon hasonlít külsőre Berki Krisztiánhoz, igaz, fiatalabb kiadásban.

Viszont egymáshoz átkiabáltak a srácok a sorok között, a legfontosabb volt számukra, hogy mindenképp upgradelni kell a következő járatra vagy csatlakozásra a jegyük, ezt még én is kihallottam, pedig elég messze ültem tőlük"

– tette hozzá egy másik olvasó.

Forrás: promotions.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
íme a példaképek! Így él a fínom úri közönség.
jesz
íme a példaképek! Így él a fínom úri közönség.
namihami
A bánatos özvegy és új szerelme! Biztos az asszonyka bánata révén átélt trauma!
""Két test---egy lélek!""
Apfelbaum
Anno itt Kecskeméten egy olyan semmit mondó csaj volt akire még piásan se koccant rá senki, nekem a mai napig mint nő nem tetszik,de lám mit tesz a pénz...
ittott
kurvából, lesz a legjobb szerető. igen. apácából nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.