Kulcsár Edina immáron harmadik gyermekével várandós, ezúttal a rappertől,  G.w.M-től. Három gyermek azért sztárkörökben is nagy feladat, így joggal merült fel a kérdés, hogy az egykori szépségkirálynőnek van-e segítsége otthon. 

Edina a kérdésre a közösségi oldalán adott egy meglehetősen hosszú választ, amelyben kifejtette, korábban már kipróbálta, de sosem érezte jól magát attól, hogy mással végezteti el azt a feladatot, amit ő is meg tud csinálni akár most, várandósan is.

Kulcsár Edina nem talált ideális takarítónőt, inkább maga végzi el a teendőket

Fotó: Facebook/Kulcsár Edina

„Korábban voltak próbálkozásaink, de soha nem éreztem komfortosnak, hogy pl. más takarít, vagy esetleg, ha csak néha is, más is foglalkozik a gyerekekkel, még akkor sem, ha ott vagyok, szóval egy ideje teljesen elengedtem a további keresgélést. Én vagyok ezekre a feladatokra a legtökéletesebb személy. Így a babavárásom végéhez közeledve (amikor néha tényleg jól jönne a segítség), elengedtem! Sok anyukának lehetősége sincs segítséget kérni, mégis megoldják. Mindig ez van a fejemben, és ebből merítek erőt. De összetartó család vagyunk, így ha bármi nagyobb segítség kellene, azonnal ott vagyunk egymásnak!"

– fogalmazott a 24 órán át elérhető instagram-történetében, amely ide kattintva érhető el.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Biztos nem fér bele a regeteg dolgába!?!? A többi nőnek ott a bejárónő, szakácsnő és a szobalány, neki erre nem telik. Kénytelen eská takarítani...
A szívem szakad meg!
namihami
Biztos nem fér bele a regeteg dolgába!?!? A többi nőnek ott a bejárónő, szakácsnő és a szobalány, neki erre nem telik. Kénytelen eská takarítani...
A szívem szakad meg!
jesz
Ez a vastagbetűs főcím már mindennek az alja, ez már bohózat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.