A Nemzeti Adó- és Vámhivatal frissen közzétett „szégyenlistáján”, a december 31-ig tízmillió forintnál több adótartozást felhalmozó magánszemélyek közt feltűnt Szabó Kimmel Tamás neve is, az egyéni vállalkozók csoportjában.

Brutális pénzzel lóg a NAV-nak a TV2 sztárja

Szabó Kimmel Tamás jelenleg szünetelteti vállalkozását. Forrás: Klubrádió, Szavakon túl

A nyilvános céginformáció szerint Szabó Kimmel jelenleg szünetelteti vállalkozói tevékenységét. Az adótartozásnak köszönhetően a cégtár jelenleg átlag feletti kockázatúként értékeli a vállalkozását.

Szabó Kimmel a sajtósán keresztül közölte a Blikkel, hogy nem kíván nyilatkozni az ügyben.

A színész leginkább a Made in Hungaria című filmből és a TV2 sorozatából, a Mintaapákból ismert, emellett sok mozifilmben és színházi produkcióban is láthattuk. 2021-ben a Mintaapák gyártócége a korábbi sztárok egy részétől az általuk támasztott irreális feltételek és emberi, illetve magatartásbeli problémák miatt vált meg. Köztük volt Szabó-Kimmel Tamás is, akivel szemben a TV2 akkoriban magatartásbeli problémákat emlegetett.

Sajnos, gyakran nagyon rossz volt a légkör, nehéz volt a közös munka. Többen voltak olyanok, akik nem sokkal a forgatás kezdete után már úgy érezték, némelyikükkel nagyon keserves együtt dolgozni. Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat

– mondta akkoriban egy stábtag. Szabó-Kimmel akkor rágalomnak minősítette a stáb panaszait, és közölte, nem reagál a vádakra.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puszt
Egészen hajmeresztő magyar valóság... Az Origo-n ez a cikk úgy jelent meg, h NAV listán Karácsony kedvenc színésze...
vacsi
Régebben nem arról volt szó, hogy 50 ezer Ft adótartozásnál le lehet csukni a delikvenst? Vagy ez már megváltozott?
jáger laszló
Hát ez nem az én bajom!!! Legyen a NAV gondja!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.