Varga Márk László, aka G.w.M. körülbelül azóta tört be a köztudatba, amióta 2022 elején összejött Kulcsár Edinával, bár állítása szerint ismert rapper volt előtte is.

Szorul a hurok körülötte, nagy bajba került G.w.M.

G.w.M.: ha hallgatott volna, bölcsebb maradt volna. Forrás: G.w.M., Instagram

A most 26 éves G.w.M. 2018-ban, egy ferencvárosi lakásba jelentett be egyéni vállalkozást, előadó-művészet tevékenységi körben. Vállalkozása viszont a következő év novemberében megszűnt – tudta meg a Privátkopó.

G.w.M. és Kulcsár Edina sokat szerepel a hazai sajtóban és rendszeresen téma az általuk élt luxusélet. G.w.M. aranyfukszokkal parádézott, 60 milliós luxus Merciben villogott, sőt fennhangon dicsekedett azzal is, hogy párjának 24 millió forintos Porschét vett. Az is elhangzott, hogy eredeti Gucci cuccokban járnak, hamisítottat fel se vennének.

Varga Márk László, alias G.w.M. a Blikknek azt is elárulta, hogy valóságos gyűjteménye van a vastag arany láncaiból. Azokat egy titkos széfben tartja, amit „megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őriznek” – mondta. Vélhetően erre figyelhettek fel a NAV adónyomozói, mert vizsgálat indult Varga Márk László, alias G.w.M. pénzügyei kapcsán – írja az AC News.

G.w.M. és Kulcsár Edina egyelőre nem válaszolt a sajtó érdeklődésére.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyuggerpasi
Egy biztos,nem szorgos munkával,hanem bűnözéssel ,vagy pénzügyi zsenialitással lehet ilyen gazdag valaki. Ha cigány az illető,akkor csak a bűnőzés jöhet szóba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyuggerpasi
Egy biztos,nem szorgos munkával,hanem bűnözéssel ,vagy pénzügyi zsenialitással lehet ilyen gazdag valaki. Ha cigány az illető,akkor csak a bűnőzés jöhet szóba.
jesz
nemáááá... ezek beelőzik győzikét?...az hogy lehet? Farkas után győzike a leggazdagabb cigámy politikus, erre jön ez a celeb?... Nemsokára erre is rárúgják az ajtót...
Macskaszem
Na végre, hogy felfedezte a NAV. Igazi idióta cigó. Nem bírja ki, hogy ne dicsekedjen, és nem éri fel ésszel, hogy rábaszhat. Csak a NERenceknek van megengedve a törvénytelen gazdagodás.
Persze, ha belép a fideszbe, még megúszhatja, Győzikét sem vegzálja azóta a NAV.
csipetke
Az ilyen barom meg is érdemli,hogy előszedje a NAV. Ettől még orbánnak is több esze volt,mert hosszú évekig játszotta a kis gyufaárus lánykát...
Borsó
Remek. És az a legjobb, hogy miután tavaly óta Kulcsár Edina cégén keresztül csalja el az adót, így a buta ringyót is magával rántja. Ha kicsit sietnek, még a börtönben születik meg a közös purdéjuk, ami nem olyan nagy baj, előbb-utóbb úgyis mind ott végzi.
Alfa
@nyuggerpasi: azért tedd hozzá,hogy tisztelet a kivételeknek...még ha kevés is van
csipetke
Nem tudtam,hogy ez a gyökér csak huszonhat éves, de már összecsiholt három purgyét. Na ezeket a gyerekeket sajnálom, mert ezek majd csapódnak ide-oda. Az asszonynak két gyerek, a f@szinak két gyerek, és jön a közös. Miért kell minden bokorban gyereket csinálni? Sajnos ők isszák meg a levét a felnőttek baromságainak. Mellesleg okos ember letagadja a pénzét, vagyonát, és van az idióta, aki dicsekszik vele, de ugye a fenenagy dicsekvésre persze hogy felfigyel a NAV is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.