Miután G.w.M. elhagyta, Nagy Melanie két kisgyermekkel maradt egyedül, ezért azonnal munkát kellett találnia. Bár Nagy Melanie végzettsége akár diplomáciai munkához is megfelelő lenne, ilyen karrierbe egyedül álló két gyerekes anyaként nem tud belevágni, emiatt először a Dikh TV-nél kezdett dolgozni.

G.w.M. volt felesége lehetne diplomata, mégis sminkesként dolgozik

Nagy Melanie komoly kompromisszumot hozott gyerekei érdekében Forrás: Life Tv

Abban hiszek, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Természetesen van olyan élethelyzet, ami ezt ellehetetleníti, de szerencsés vagyok olyan szempontból, hogy a családom mindenben segít és támogat: ha kell, a gyerekekre is vigyáznak

– mesélte Nagy Melanie a Hot! magazinnak.

Nagy Melanie a rapperrel töltött időszakot is értékelte: „A kapcsolatunk alatt elsiklottam a saját céljaim fölött; úgy érzem, mindennek alárendelem magamat, és nem voltak fontosak az álmaim, a céljaim. Természetes volt, hogy építjük a közös jövőnket, a gyermekeim apjának karrierjét, és az volt a terv, hogy amikor eljön az idő, a gyerekek mellett visszatérjek a munkába, önmegvalósítsak, akkor majd előtérbe helyezzük a céljaimat is, ami nagyjából pont akkor lett volna aktuális, amikor különváltak az útjaink.”

Varga Márkkal pedig azóta sem beszél.

A gyermekekkel kapcsolatban van egy rend, amihez mindketten tartjuk magunkat. Ez jelenleg működik

– osztotta meg Melanie, aki közben felhagyott a rádiózással és egy átalakító show-t tervez. Fiataloknak mutatnák meg, hogyan tehetnek szert előnyös külsőre, anélkül, hogy többnek akarnának kinézni a koruknál – írja a Blikk. Emellett pedig baba-mama szépségszalon indításán is dolgozik, ami még mindig nem minden:

„Továbbá jelenleg sminkesként és oktatóként is dolgozom, és egy okosotthonokkal foglalkozó vállalkozás indításában is részt veszek” – mondta.

Forrás: Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
A 2 gyerek apja adócsaló, nem adóelkerülő, hanem adócsaló, mert bizonylati fegyelmet esélye se volt megsérteni, hisz nincs vállalkozása, tehát számlaadásra képtelen!
Hamarosan előszedik a hatóságok, hogy ehhez az életvitelhez talán az új partnere járul hozzá egy személyben, s az ő jövedekme fussa a luxuséletvitelre?!
Melanie meg szolidaritásból most kezdi a sírás-rívást!!! Mi lesz ugye ha... G.w.M Lajcsi sorsára jut?!
Megjegyzem, nem lennék Melani helyében! Gondolkodni kellett volna, amikor fiatalabb pasival kezdett + szült neki 2 gyereket, ráadásul apa cigány faszi!
csipetke
Ez a Varga nem csinált minőségi cserét Kulcsár Edinával. Ez a nő nemcsak hogy okosabb, de szebb is. (bár láthatólag az ő arcán is csináltak ezt azt)
Törölt Nick
Ez a nő azért nem semmi, nem is értem mit keresett ennek a GwM.nek az oldalán.
"Nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végeztem a Nemzetvédelmi Egyetem Hadtudományi Karán, és nukleáris fegyverkezés egyébként a szakirányom. Angolul és héberül is beszélek, és több nagykövetségen is dolgoztam a házasságom előtti időszakban. Én arra tettem fel az életemet, hogy a nemzetközi politikában és a diplomáciában szeretnék elhelyezkedni. Volt szerencsém Brüsszelben a Parlamentben dolgozni."
– mesélte a fiatal nő, akiről az is kiderült, hogy a washingtoni Fehér Házban is elnyert egy ösztöndíjat, amelynek során Barack Obama egykori amerikai elnök csapatában lett volna feladata. Ekkor azonban megismerte G.w.M-et...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.