Kedden egy megnyugtatónak szánt posztot tett közzé G.w.M, ami a villámgyors vagyonosodásával kapcsolatos kérdéseket lett volna hivatott tisztázni – a rapper sajátos stílusában.

Félrebeszélt G.w.M, amikor a NAV-ügyeiről kérdezték: "Nagyon dzsanesz Fifázni!"

Pénzügyei helyett a játékról beszélt G.w.M. Forrás: 24.hu

A dolog előzménye, hogy a Privátkopó című lap szerint vizsgálat indult a sztár vagyongyarapodása miatt. A Blikknek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a témát firtató kérdésére annyit válaszolt, hogy az ügyben nincs nyilvánosságra hozható információ.

G. w. M. mindenesetre tovább fújja a lufit és Instagram-oldalán reagált a vagyona körülötti felhajtás okozta aggodalmakra:

Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e…. Persze, itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint le akarnak járatni a hülyeségekkel!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

️G.w.M️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már… Istenem! Előadó vagyok, nem bohóc… Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet!

U. i.: Nagyon dzsanesz Fifázni!

– írta a fotó mellé a rapper.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Beszélj magyarul nem a putriban élsz te szemét muzsikus, és ezek élnek és gyarapodnak magyarországon, undoritóak Lásd a fajtáját OV és bandája
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@vacsi: 14:25 ◘ A "fifázás", számítógépes foci játék, elektronikus sport, E - sport. A "dzsanesz" ,cigány eredetű szó, jelentése nagyon jó, menő, szuper.
gina
Beszélj magyarul nem a putriban élsz te szemét muzsikus, és ezek élnek és gyarapodnak magyarországon, undoritóak Lásd a fajtáját OV és bandája
gina
Csodálkozom hogy a kis barátnöje nem szégyenli ezt a senkit,,,és az ilyen szaporodik...
Istenakinincsen
Húúúú!!! Ez egy "sztár"? Nagy bajok vannak akkor a közönséggel, akik ezért a szarért fizetnek! Zene nulla, a szöveg primitív.
Eladott Ország
@simmering73: tegnap, 21:46 ♦ A DAC - Slovan meccs előtt tízezren énekelték a sárga-kékek klubhimnuszának számító Ismerős Arcok dalt, a Nélküledet. "Mi egy vérből valók vagyunk. Mint a leszakított haldokló virág. Mint az öt millió magyar, akit nem hall a nagyvilág."
www.google.com/search?q=egy+v%C3%A9rb%C5%91l+val%C3%B3k+vagyunk&oq=egy+v%C3%A9rb%C5%91l+&aqs=edge.1.69i57j0i512l8.7968j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8&safe=active#fpstate=ive&vld=cid:00096fb2,vid:asw6z_x8Oww

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.