A Fiatal Családosok Klubja arra kéri a köznevelési intézmények vezetőit, hogy farsangi mulatságokat ne szervezzenek a nagyböjti időszakban.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Maccska: Te mikor ünnepeled?

Farsangi mulatságot, ünnepséget farsangkor rendeznek, legfeljebb betiltjhatják a böjtöt.

Amikor kovid volt akkor lehetett mindenféle rendezvényt csinálni, focit, menetelést, vadkankiállítást ecet, az nem volt baj? Csak az agyatlan kövér disznók pár napos fogyókúrája, az bassza a csőrödet? Gondolom Etiópiában nem tartják a böjtöt.

Bár vélhetőleg nem is farsangolnak.
e örö e bódottá
Az összes keresztény vallási ünnep pogány eredetű, vagyis sátánista.

Kikről ír a Jelenések 18. fejezet? Neeem, nem a világ vallásairól, hanem a kereszténységről, amelyik magára vállalta Isten üzenetének közvetítését az emberek felé.
A világ fasizálódik. Miért? Majd Erdő Péter elmondja. Vagy nem. Mindenesetre egy fasizálódott világ érzi majd úgy a politikai és a vallási vezetőik felbujtására, hogy szembe szegülhetnek Istennel és legyőzhetik Őt.
Ennek az eléréséhez pont arra az útra van szüksége az istentelen embereknek, ami most zajlik a világban - hazugság és fegyverkezés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.