Herczeg Zoltánt október 21-én fogták el egy másik férfival együtt a rendőrök, drogkereskedelem gyanúja miatt. Az ügyészség most a KÉK-alapító ellenzéki divattervező és társa letartóztatásának meghosszabbítására tett indítványt.

Továbbra is előzetesben tartják az O1G pólók kitalálóját

H. Zoltán pitiáner ügy miatt ül több, mint negyed éve. Forrás: Pixabay

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a letartóztatás további két hónappal történő meghosszabbítására tett indítványt az október 23-án letartóztatott férfi esetében a jelenlétének biztosítása, és a bizonyítás megnehezítésének a veszélye miatt – írja a 24.hu.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője hozzátette, hogy az ügyészség indítványt tett a másik gyanúsított letartóztatásának a meghosszabbítására is.

A webshopjában O1G pólókat is forgalmazó divattervezőt és a másik férfire október 21-én vették őrizetbe a nyomozók. Egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másik férfinál pedig körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, az elsődleges adatok szerint kokaint találtak. A KÉK-alapító divattervező a drogfogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta az elfogását követő kihallgatása során.

A kábítószer-kereskedelem büntetési tétele ennél a mennyiségnél kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

Forrás: 24.hu, Magyar Hang, Telex
Fotó: Pixabay

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Sajnálom Bagoly Bettinát, hogy a teljesen torz ügyészségi intézkedést védelmébe kell vennie, amikor ő is tudja hogy a csaló és hazudozó O valóban 1G. Polt Potot nem sajnálom, ő biztosan megérdemli azt a sorsot, ami rá vár. Normális magyar ember nem tud a világon olyan országvezetőről, akiről ennyi dehonesztáló és megalázó kép készült volna hivatali ideje alatt. O1G erkölcsi értékére vall, hogy még a mai napig közszereplő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@rokker33: deutschland és nem dojcsland, te tudatlan!
rokker33
@csak húgy...: csak pedofil csak drogos Ennyire tellik tetves? :) A dojcslandot azt gúnyból irom neked nem vagyok analfabéta, mint te tudom hogyan kell leírni :) kezd KIRAJZOLÓDNI,hogy nagyon buta öregember vagy. Ja és nem deutschland analfabéta ,hanem Deutschland,ha már nyelvtan buzi vagy :)
ómió
Hát, aki az aljasságához még drogot is "párosít"...!
Clavigo
szajjer dzsozi hátizsákjában is találtak ez- azt...
balos
@Clavigo: Nemá!ö 1 igazi ereszlakó azok pedig a pedofiliánuszok jó nemzethy szavazók!Ne törődj az itt kommentelő labancokkal,mert még azt hiszik,hogy valakik!
bence
Egy póló feliratért ekkora cirkuszt ! Az akit ez zavar , miért nem zavarja az EU által eltűnt százezres milliárdok ?! A kokó meg vagy igaz vagy sem ! De ha igaz is lenne , büntetlenül csak Szájernek , és Tomikának szabad ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.