Japánban találták meg, de senki sem tudja, mi lehet

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A kép felső felén egy kerek ajtónak látszó részlet látható, mindenesetre elég sokáig lehetett a vízben, nem mai gyerek. Ha üres akkor akár lebeghetett is a vízben.
csak úgy....
@KisTehen: aki a gyerekeit dugja annak itt kuss a neve! te pedóbácsi..
Peller Anikó
Tényleg léteznek ufók, állítja a leszerelt vadászpilóta Ryan Graves, ő látta őket. 2014 áprilisában gyakorlatozás közben két F/A–18-as vadászgép találkozott egy azonosítatlan repülő tárggyal Virginia partjainak a közelében. A pilóták mindössze harminc méterre húztak el mellette, nem sokon múlt az ütközés. A légi eszköz képes volt hangsebességre gyorsulni, és mozdulatlanul tudott lebegni 120 csomós szélben (ez a 4-es kategóriájú hurrikán ereje). Ezenkívül nem akadt rajta sem látható hajtómű, sem pedig bármiféle terelőfelület, amiket a repülőeszközök használnak. Az eszközök ráadásul egész nap működőképesek maradtak, szemben a vadászgépekkel, amelyeket újra kellett tankolni.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/t%C3%A9nyleg-l%C3%A9teznek-uf%C3%B3k-%C3%A1ll%C3%ADtja-a-leszerelt-vad%C3%A1szpil%C3%B3ta/ar-AA187GoI
Peller Anikó
Kitálalt a NASA embere: foglyul ejtettek egy földönkívülit, régebben. Aztán meg egy csomót, rengeteg csészealj baleset történik, kicsit még sok is. Vagy inkább nagyon.

Ma már nem röhögnek rajta, tele van velük a Histroy chanel, a Nat Geo. És a net, az csordultig, a tiltások és a cenzúra takarítása ellenére.

promotions.hu/orszagos/tech-tudomany/2023/03/06/nasa-ufo-foldonkivuli-idegen/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.