VV Merci az OnlyFansen is folyamatosan jelen van, annak dacára, hogy boldog párkapcsolatban él. A fizetős szexoldalra feltett tartalmakat egyszerű munkának tekinti.

Belefér az OnlyFans fizetős szexe VV Merci boldog párkapcsolatába – ilyen bizarr kéréseket is kap

VV Merci mindenre jól reagál. Forrás: Szeretlek Magyarország

VV Merci a negatív kommenteket jellemzően az idegenektől kapja, de ők sem vele elégedetlenek, hanem inkább a felülettel van gondjuk. Az egykori villalakó azt is elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él egy ideje, ezen pedig szerinte az Only Fans sem változtat.

Ő ugyanis ezt a tevékenységet munkának tekintik, így problémák sincsenek – írja a SzMo

Az oldalára érkező bizarr kérésekről Merci azt mondta:

Szerencsére mindent jól le tudok reagálni, így nincs olyan, ami különösképpen meglepne, viszont az is benne van, hogy nem szoktak olyan durva dolgokat kérni, amik nem tűrnének nyomdafestéket.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
boldog párkapcsolatban?...a fene tudja...

Szívesen lennék légy a hálószobájuk eldugott csücskében, hogy halljam milyen boldog is az a párkapcsolat...mondjuk ha vállal gangbangot is..
namihami
Magyarul:. Van egy okos ""szerelmes"" pasi, aki talált magának egy buta qrvát, akit ki lehet és ki tud használni és így aranyéletet biztosíttat magának! Hogy mellé néha még teljesíteni kell egy-egy kósza numerát? Az, ezzel a nővel (a minőségét és kivitelét tekintve) csupán és talán csak hab a tortán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.