Kulcsár Edina hosszú, drámai posztban reagált az elmúlt napok történéseire.

Kulcsár Edina beperli az RTL-t, amiért súlyos vádakkal illették

Fotó: RTL

Az egykori szépségkirálynő szerda este írt egy hosszú kirohanást az Instagramon, ezzel minden bizonnyal a Fókusz szerda esti riportjára reagál, amelyben G.w.M exe, Nagy Melanie a szerdai Fókuszban beszélt a volt párja és közte lévő konfliktusról – az adást itt lehet visszanézni.

Ezt írta Kulcsár az ügy kapcsán: 

„egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni. Egy ideje így élem az életem, és mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így is tűrni. Sokszor nehéz nem reagálni velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított. A férjem szeretete és támogatása pedig az, ami nap mint nap körbeölel mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel. Vannak akiknek fáj más boldogsága és emiatt számunkra elég egyértelmű tényeken alapszik, hogy az ilyen egyének míg a közönség előtt áldozati bárányok szerepében tetszelegnek, addig a háttérben magával az ördöggel paktáltak le! Sajnos az ilyen embereknek a sötétség az, ami nem engedi látni az igazi boldogságot, ott csak az képes minimális elégtételt adni, ha más boldogságába belerondíthatnak, amit bármi áron képesek elérni, de én még ennyi gonoszság után is képes vagyok hinni a jóban és csak azt kívánom az ilyen embereknek, hogy gyógyuljanak meg! Nekik is jár a boldogság, csak rossz helyen keresik! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam.. és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz! Sosem éreztem még azt, hogy nem érdekel mi történik a világban, vagy, hogy ki mit mond rám (legyen az hazugság is), mert tudom, hogy Ő mellettem van, ráadásul a nehézségek csak még jobban összekovácsolnak!”

- írta a híresség, aki egy kommentelőre reagálva elárulta azt is, hogy beperli az RTL-t, és minden más platformot, ami lehozta a hírt. 

„természetesen ez fog történni, ahogy minden más platformmal szemben, akik így tettek. Semmi kedvem már ehhez az egészhez… de azért hagyni sem fogom magam, csak én nem a nyilvánosság előtt kívánom már ezt csinálni. Nem érdekel, ki mit gondol, de akinek van egy kis esze és követi a történéseket, szerintem annak egyértelmű, hogy mi folyik itt! Annyira sajnálatos, hogy ilyen világot élünk!”

- tette hozzá Kulcsár Edina.

Forrás: 168.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
az külön tetszik,hogy az igazoltan prosti nem cáfolja a tényt, csak azt hogy ha valaki lehozta híradásba...
Nyírfa
Ha a prostitúció miatt perel, csak ő járhat rosszul.
jáger laszló
Beindult a cigánytempó??
esetleg tyúkper lesz belőle...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Alfa
te hülye prosti... az ügyészség adta ki a közleményt
Alfa
az külön tetszik,hogy az igazoltan prosti nem cáfolja a tényt, csak azt hogy ha valaki lehozta híradásba...
Borsó
“csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így is tűrni.”
Írja ezt a ringyó, aki még az esküvője napján is a férje exét szidta, és aki szó szerint még a vécéről is posztolt magáról. Meg hát Dubajban sem a szex a lényeg, nem azért fizetnek 50-100ezer dollárt egy éjszakáért, hogy simán csak beleürítsenek a csajba. Ott bizony elképzelhetetlen undorító dolgokat csináltatnak ezekkel a nyomorultakkal, azok után ő meg a méltóság nem említhető egy mondatban. Pereljen csak, vicces nézni hogyan vergődik, miközben egyre mélyebbre süllyed a sárban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.