Mindent megad gyermekének.

A Borsonline cikke szerint bár nemrég még arról lehetett hallani, hogy Berki Mazsi anyagi gondokkal küzd, mostanában már méregdrága autóban is lefotózták, de sokszor járt egzotikus külföldi nyaralóhelyeken. 

Félmillós babakocsiban tologatja lányát Berki Mazsi

Fotó: YouTube/#aberkik

Az autót, illetve a drága külföldi kirándulásokat új szerelmétől, Zoltántól kapta Mazsi (a férfi egyébként a néhai Berki Krisztián üzlettársa volt), aki igyekszik mindent megadni a Berki Krisztiánnal közös gyermekének is.

A cikk szerint legutóbb Emma lányának babakocsijáról zengett ódákat Berki Mazsi a közösségi oldalán, a babakocsi ugyanis a kiegészítőinek hála minden körülménynek meg tud felelni az utazások során. 

A lap emlékeztetett rá, hogy a Berki Mazsi által ajnározott babakocsi nem az egyszerű földi halandóknak való, ugyanis a modell ára a dizájntól és kiegészítőktől függően 406 és 700 ezer forint között mozog. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Röhej!!
Ilyent/hasonlót akár 25 ezerért is lehet venni máshol!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Juhász István
Vaginája minden nőnek van, és ezt a férfiak, igencsak szeretik. Az viszont NEM MINDEGY, hogy ki előtt nyitják ki ezt a csodát...Ez a nőszemély NEVET SZERZETT MAGÁNAK azzal, hogy egy országosan ismert celeb felesége lett. Halála után sem hajlandó a nivóján csökkenteni. Amég van KERESLET, addig mennek a dolgok. Ha majd megszűnik akkor el lehet gondolkodni a folytatáson. / lásd pl. a NAGY ŐT...
vacsi
Nem szeretem ezt a nőt, de legyünk már észnél! Ha egy olcsó babakocsit vett volna a turkálóban, akkor meg az lenne a baj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.