Károly király ugyanis elvette tőlük a Frogmore-villát, ahol korábban laktak, így egyelőre még nem döntöttek arról, hogy részt kívánnak-e venni a koronázáson.

Károly király meghívta fiát, Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t a koronázására, ám a házaspár egyelőre még nem döntött arról, hogy részt fognak-e venni az eseményen – írta meg a brit Mirror nyomán az rtl.hu.

Meghívták Károly király koronázására Harryt és Meghant, de ők még vacillálnak

Fotó: wikipedia CC BY 2.0/Flickr/Mark Jones

A cikkek szerint a bizonytalanság hátterében az áll, hogy a király megfosztotta Sussex hercegét és hercegnéjét a Frogmore-villától, amely a windsori kastélyhoz tartozó területen áll, és amelyet még a néhai II. Erzsébet királynő ajándékozott a párnak házasságkötésük alkalmából 2018-ban.

Harry és Meghan alig két évvel később lemondtak az uralkodói privilégiumaikról, és elhagyták az országot (jelenleg a kaliforniai Montecitóban élnek egy kilenc hálószobás villában), Harry apja, Károly pedig királlyá választása után elvette tőlük az Egyesült Királyságban található lakhelyüket – költségvetési megszorításokra hivatkozva.

A cikkek szerint Harry és Meghan őszig kaptak időt arra, hogy elvigyék a holmijukat a Frogmore-villából, amit nagy valószínűséggel a pedofil-botrányba keveredett András herceg kaphat meg.

Károly király állítólag azt ajánlotta a fiának és menyének, hogy amikor az Egyesült Kriályságba látogatnak, akkor lakjanak a Buckingham-palota egyik lakosztályában – a hírek szerint András herceg régi lakosztályáról lehet szó.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Valóban feldolgozhatatlan, hogy gyerekként kisebb szobában volt kénytelen álomra hajtani a fejét, mint Vilmos. Most hogy lesz így király? Belegondoltam, ha a középkorban élne, a kedves felesége biztosan hozzá segítené egy kis méregkeveréssel.Mint ahogy a jelenünkben is teszi, csak nem arzénnel vagy ciánnal, hanem manipulációs technika alkalmazásával.
Harryre, ha nem kerül mellé egy józan barát, sanyarú sors vár, a megmentéséhez az apja és a bátyja már kevés. Közben ott a két gyerek...

Hát, csak vacilláljanak, akár mennek/mehetnek, akár nem, egyre kevesebben hisznek már a (mű)könnyeiknek.
Csizmás Kond
Az európai királyságok már nagyonrég nem királyságok hanem a háttérhatalom által fenntartott bohózatok. ...díszkirályságok, ...sőt az uniós normákat meghazudtoló törvénytelen hatalmak.
jesz
@Csizmás Kond: pontos leírás! ott a pont

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.