A sztori tavaly októberi, ám pontosan, azóta sem lehet tudni, kiről van szó. 

Beismerte tettét a kihallgatása során az a népszerű fiatal énekesnő, aki ellen kábítószer-birtoklás vétsége, gyanúsított-társai ellen pedig drogkereskedelem miatt folytat nyomozást a BRFK. A 24.hu értesülései szerint az énekesnő elismerte a drogfogyasztást a gyanúsítotti kihallgatása során, és úgy nyilatkozott, hogy vállalná az elterelést.

A tavaly kórházba szállított rejtélyes énekesnő beismerte, hogy drogozott, vállalja a következményeket

Fotó: 123RF.com

Az énekesnőt tavaly októberben mentővel vittek kórházba angyalföldi otthonából, miután rosszul lett. Lapértesülések szerint vágások voltak a karján, és a toxikológiai vizsgálat nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében.

A 24.hu Bagoly Bettinát, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjét kereste meg az üggyel kapcsolat, válaszát IDE kattintva olvashatják.

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A fészen azt olvastam, hogy a monogrammja T.A.
Pálinkás Pál
@simmering73: a román ribiről van szó...nem véletlen hogy felhagy az énekléssel...gondolom megfenyegették, mert " dalolt " a fakabátoknak...
vacsi
Mellesleg, az ilyen férgeknek ki fizeti a kórházi ellátását?! Erre van pénz, orvos, segédszemélyzet?! A saját öregeinkre, gyerekeinkre, unokáinkra meg nincs?!
jáger laszló
T,A most L megy rehabilitációra Romániába!??
hát meglátjuk!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Németh István
Utálomma kábítószereseket, de ha köpött méghozzáa nyerészkedő haszonlesőket a dillereket beköpte, azonosíthatóan >>úgy mindeféle büntetéstől mentesíteni kellene ez prvenció! Ha a fogyasztót ilyen esetben büntetik akkor valójában a "vádalku" lehetőségének kizárása, valósúl meg nem mbeszélve arról, hogy a nyomozati eljárás is gátolva van, lenne ha nem beszélne! Tehát legfeljebb egy bírói figyelmeztetés és pont! Aki ezt nem tudja felfogni annak a büdös kurva anyját az vagy nem ember vagy hülye!
A lényeg, hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.