Az áramlopás miatt börtönbüntetésre ítélt zenész teljesen összetört. Lagzi Lajcsi mindent maga mögött hagy; végleg felhagy a zenéléssel és visszaadja állami kitüntetéseit is.

Drámai bejelentés – Lagzi Lajcsi: Itt a vége

Megtörten nyilatkozott Lagzi Lajcsi . Fotó: Tények Plusz

Megtörten, könnyeivel küszködve mesélt a Tények Plusznak az ország trombitása a közel 7 éve tartó kálváriájáról, ami nem csak a hírnevét tépázta meg, hanem a házasságát is tönkretette és ha mindez nem lenne elég, az állandó lelki teher az egészségét is megtépázta.

„Nem egy átlagos ember vagyok, nem átlagos problémákkal, viszont ez a helyzet, ami az életemben kialakult ez annyira mély gödörbe tett engem, hogy egyre kilátástalanabb és ehhez jött egy betegség” – kezdte a beszélgetés Lajcsi.

Miután a halasztási kérelmét a bíróság elutasította, egy ország találgatta az elmúlt napokban, hogy a Dáridó atyjának mikor kell börtönbe vonulnia.

„Azt nem mondta senki, hogy be kell mennem. A bíró, az a bíró mondta, aki elsőfokon meghozta az ítéletét. Ő meghozta ezt a döntést. A BV engem nem értesített arról, hogy mennem kell. Ha mennem kell akkor megyek. Tehát ő azt írta oda, hogy ennek nincs halasztó hatálya” – tette hozzá.

Több mint 30 évnyi rivaldafény, megannyi szakmai siker és elismerés után az ország legnépszerűbb trombitása most visszavonulót fújt magának és egy szomorú, de végleges döntésre szánta el magát.

„Akik a legközelebb állnak azt mondják, hogy essek túl rajta, tudjam le és vonuljak vissza. Elhatároztam, hogy ezt fogom tenni. Az életem az volt, hogy szórakoztatom a közönséget és azt hittem, hogy mint egy kutya, aki megszületik és őrzi a gazdáját, hogy ez a feladatom. De nekem már nem ez a feladatom” – hangsúlyozta a trombitás.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
A vég akkor jött el amikor nem elégedett meg a hatalmas vagyonával hanem elkezdte lopni az áramot. Most meg naponta sír mint egy fürdős kurva Vonuljon már be tudja le a büntetését legyen már férfi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Lajos
Késő bánat,utánad a víz és a pénzözön...
Így jár az akinek semmi nem elég!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Horizont
@csak úgy...: Már bocs de egyik nem menti fel a másikat.
human
"ami az életemben kialakult ez annyira mély gödörbe tett engem"
Érdekes. Úgy beszél,mintha ehhez a kialakult helyzethez nem lenne köze annak, hogy közműlopáson kapták.
Lajcsi mégis úgy érzi őt sajnálni kell.
Pár példa kiket valójában lehet sajnálni Lajcsi helyett:
- a gyereküket egydül nevelő szülő
- az élete végéig fogyatékkal élő emberek és a rájuk vigyázó családjuk
- az árvák
- a gyógyíthatatlan és ágyhoz kötött betegek
- önhibájukon kívül mélyszegénységben élők
És még lehetne folytatni a sort, de hogy Lajcsi biztos nincs a sajnálandó közt az biztos.
Rockxy
szia lajcsi.
majd fújd el a vidoutmí-t az eminem becenevű csávótól.
csipetke
Bevallom,az elején,mikor még nem lehetett tudni,hogy valóban lopta-e az áramot és a gázt, még sajnáltam is. De mára,hogy teljesen bebizonyosodott,hogy tényleg lopta, hát menjen sittre,és ülje le,amit kiszabtak rá. Bakker,akkora pénzeket szedett össze, hogy nem is értem,miért volt erre szükség. Most majd lesz ideje elgondolkodi a sitten,hogy megérte-e? Tönkrement a házassága, a gyerekei nem tudni,mellette állnak-e. És hogy beteg? Egy független orvos vizsgálta meg asszem a múlt héten, és kiderült,hogy az égvilágon semmi baja sincs, megkezdheti a büntetés végrehajtását.
Juhász István
Ha valakin egyszer úrrá lesz a MAMMON ÖRDÖGE... akkor emberileg VÉGE. Nem volt elég neki a 3 millirdért árult palotája, kellett még mellé egy keveskét lopecolni is. Ha nem ezt teszi, élet hátralévő részében nyugisan DÁRIDÓZHATNA, és nem kevés pénz fejében. De... neki TÖBB kellett. A börtönben is van élet, kérdezze meg a Cinitől, vagy a Bucitól. Túlélték ők is, SŐT... hosszú távon még profitáltak is belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok