Az egykori VV hősnő az utóbbi hetekben az OnlyFanson pénzért mutatja fotóit, ám most egy művész vett a melleiről mintát – a folyamat ingyen megtekinthető.

Ingyen is megkaphatók Molnár Anikó mellei – videó

Idegen kezek érintették Molnár Anikó melleit. Fotó: Youtube/Frizbi TV

Anikóról egyszer már készült egy szobor, azt a mai napig becsben tartja az édesanyja otthon. Most azonban egy új felkérés érkezett, aminek a celeb nem tudott ellenállni: nosztalgiából újra levetkőzött, a Bors kamerája előtt.

Nem hétköznapi programja volt csütörtök délben Molnár Anikónak, a Kezeslábas szobrászat vezetője, Búzás István meghívására egy mellszobrot készítettek a hírességről. Az eljárás nem túl bonyolult, a főszereplő megszabadul a ruháitól, a testét gipsszel kenik be, majd a száradási idő után elkészül a teste negatívja, melyet kiöntenek és már kész is a gyönyörű szobor.

Anikó számára mégis kissé kellemetlen volt a kezdés, hiszen kamerák várták már az ajtóban, és az eszközök rögzítették minden mozdulatát, a vetkőzéstől kezdve a félmeztelenül várakozáson át a gipszelésig, ami ugye a valóságban úgy néz ki, hogy a szobrász gondosan felkeni az anyagot Anikó kebleire. A híresség az esemény után azt mondta, hogy fel volt rá készülve, hogy idegen kezek érintik majd meg.

„Egy robotot mégsem küldhetnek, szóval mindegy, hogy férfi vagy nő simogatja a testem. Ez a folyamat nem szól többről, mint ami” – mondta mosolyogva Anikó, aki azt is elárulta, hogy miért vállalta el a felkérést. – „Nosztaligázni támadt kedvem. Kaptam egy megtisztelő felkérést, hogy szeretné egy szobrász kiönteni a felsőtestem gipszből, és mivel egyszer régen készült rólam egy hasonló szobor, az egy torzó volt bőrből, a Nagy Ő idején, amit az édesanyám őriz, mint egy kincset. Szóval kedvet kaptam ahhoz, hogy a testem egy részlete ismét szobor legyen.”

Anikó nem titkolja, hogy a szoborkészítés folyamatáról készült cenzúrázatlan videók az OnlyFans-oldalán megtekinthetők lesznek. Ha már szóba jött a fizetős erotikus oldal: Anikótól megkérdeztük, hogy árulja el végre, megéri-e neki gazdaságilag ezt az oldalt üzemeltetni, összejött-e már az első milliója? Így felelt: Bőven megvan az első 1 millió forintom. Nem várt eredményt hozott ez a vállalkozás.

Szonbrot formáztak Molnár Anikó melleiről

Forrás: Bors
Fotó: Frizbi TV

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A mellei!?!?! A valódi vagy csak ezek a plasztikázott nájloncsöcsök?
Mert nem hiszem, hogy akad olyan hülye (férfi-nő), aki komolyan hiheti, hogy egy ilyen korú nőnek, ekkora kannái ebben a helyzetben áll/hat/nak!?!?!? A fizika sírva áll a sarokban, a gravitáció pedig öngyilkos lett!
Persze, ízlések és pofonok! Ha valaki az olyat szereti, amit este megráz és hajnalban még rezeg!?!?! Legyen neki...de, inkább legyen ""mélyebben"" és kevesebb, de natúr! A ""kezelőszervek"" még meglesznek--legfeljebb alacsonyabban!
gina
Hülye olcsó ribanc,, nyugodtan egy szilikont nézhettek beteg pasik akinek ez kell,
Nyírfa
@simmering73: Ezt az ártatlan madonnatekintetet! :))
A retusált fotó mellé kéne rakni egy valódit, amelyen nem pózol, és nem akar annak látszani, ami nem volt, és nem lesz.
Érteni vélem, hogy annak idején miért nem kellett a szintén valóvilágos Mészáros Szabolcsnak, az első széria nyertesének.
Juhász István
Közeleg az 50... Végre rájött Anikó néni, hogy az OnlyFans- on el lehet adni mindazt, amit a plasztikai sebészek adtak neki. De.. mi lesz ha majd MEGSZŰNIK rá a KERESLET ? Lásd. Ciccolina... Már hazaköltözne, de a magyar viszonyok elriasztják. Egyébiránt fizeti ugyan a bevételeiből származó JÁRULÉKOKAT , Vagy majd ő is feliratkozik a siránkozók táborába ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.