Aranyosi Péter sokkal kevesebb fellépést vállal januártól, az idejét a családjával akarja tölteni.

Aranyosi Péterrel készített interjút a Blikk, amelyből kiderült, hogy a népszerű humorista visszább vett a fellépéseiből. 

Visszavonul a népszerű magyar humorista

Fotó: Facebook/Aranyosi Péter/videórészlet

Mint a lapnak elmondta, a fellépésszámot a harmadára csökkenti le, és a közeljövőben nem fognak tőle új önálló estet látni. 

Hozzátette már januártól ilyen "csökkentett üzemmódban" dolgozik, havonta csak néhány fellépése lesz, az idejét ugyanis a családjával és barátaival akarja tölteni. 

Hogy mi az oka ennek, azt így magyarázta el a humorista:

Amikor a Covid osztályon, a kórházban fuldokoltam, és majdnem meghaltam, sok mindent átgondoltam. Voltak kisebb-nagyobb fogadalmaim, ezeknek egy részét nem igazán tudom megmagyarázni, miért fogadtam meg. Ilyen például, hogy az anyósomat elviszem Nápolya. Ezeket a fogadalmakat be is tartom, ha már a Jóisten visszahozott.

Harminc éve rajongok a feleségemért, a főiskolán ismerkedtünk meg. Ő egy megbízható, galamblelkű, csinos nő. Ezt az életet, amit éltem eddig, ő is ugyan úgy megszenvedte, ahogy a gyerekeim, és mégis mellettem van. Őt is hozom-viszem, amikor tehetem, már októberre is megvan a repülőjegy.

Arra a kérdésre, hogy a gyerekeivel is sikerül-e többet együtt lenni, a humorista így felelt:

Javuló tendenciát mutatok a találkozások mennyiségét illetően. Én hiányoltam. Többet beszélgetünk. Csodás férfiak lettek: erősek, egészségesek, szőrösek. Megvan a magukhoz való eszük, mindketten folyékonyan beszélnek angolul. A kisebbik fiam azt mondta, hogy külföldön fog élni.

Aranyosi Péter a lapnak kifejtette, ő nem költözne külföldre, mert ideköti a család. Az interjú végén még elárulta, létre akar hozni egy értelmiségi klubot, szűk körben, amit náluk a telken fognak tartani két-három hetente, és olyan embereket fog elhívni, akiktől lehet tanulni: "költőt, marketing szakembert, politikust"

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Örülök, hogy vagy,Péter, pihenj. de azért halljunk rólad! :)
Gratula a fiúkhoz, kinézetre is topon vannak!
human
Jó döntés. A család a legfontosabb.
Clavigo
@Pegero: A te igényedre senki nem kiváncsi..,,Esetleg @Shikari: ,,aki szívesen megfarolna neked,,Mahmoud .
szegfue
@Nyírfa: Ebben nekem csak az a szomoru, hogy a 2 fiuból az egyik külföldön akar élni... Tehát hiába a kormány "gyere haza fiatal", vagy az ujabb "maradj itthon fiatal" programja. Inkább talán "élhetőbbé" kellene tenni az országot, mint ilyen eleve "halálra itélt" programokba ölni a pénzt.
Nyírfa
@szegfue: Úgy gondolják, hogy a hazafias érzelmek felkeltésével itthon tudják tartani a fiatalok egy részét, hadba állíthatóak, ténylegesen és átvitt értelemben is. Most olvastam, hogy a NAV, miután nem bír a feldolgozandó adatmennyiséggel, egyetemistáknak kínál gyakornoki állást, havi 120 ezerért, és ezt jó pénzkereseti lehetőségként hirdetik.
Mit mondjon az ember a mai Magyarországról? Azt, hogy ahol kisgyerekek körében népszerűsítik a harci attitűdöket, katonai táborokat hoznak létre a számukra, és fegyvert adnak a kezükbe, onnan menekülni kell.
Kivéve, ha az istenadta nép hajlandó megvédeni a saját utódait, és kitekeri a stafétabotot ennek a kormánynak a kezéből.
De a ha-ért még soha senki nem tette tűzbe a kezét, és ezt bizony jól is teszi.
Száz évekkel ezelőtt a tehetősebb ifjak Párizsba, Londonba , Bécsbe mentek tanulni, hogy aztán itthon kamatoztassák a tanultakat. Ma eszükben is lenne.
szegfue
@Nyírfa: Az valóban jó lenne, ha csak tanulni mennének a fiatalok külföldre, aztán visszajönnének tapasztalataikkal dolgozni. És szinte nyilvánvaló, hogy az önálló gondolkodásra képes fiatalok -- ha külföldön tanultak -- már nem jönnek vissza:(
Nekem azért ez a Nav-os gyakornoki álláslehetőség is elképesztő! Hiszen egy biológusnak, régésznek, vagy zenésznek pl. magyarázhatják a számokat, vagy annak logikáját... hiába:(
Nyírfa
@szegfue: Már sokszor leírtam, hogy a nagyfiam 11 éve él Angliában, fél állásban dolgozik, szerzett még egy diplomát, bejárta, és járja a világot, azon kevesek közé tartozik, akiket a Brexit után Japánban is szívesen láttak volna...miért jönne haza? Talán nyugdíjasként vesz valahol egy házat, hogy legyen hol nosztalgiáznia, a Balatonon vagy, ahol született. Nekem már csak egy kívánságom van, amit felteszek a jótündérnek: vagy itthon vagy a világ bármely pontján, ahol boldogulhatnak, és nyugalomban élhetnek, legyenek együtt a fiaim. Persze, ha ők is akarják.
Nyírfa
@Nyírfa: 09.27

Nem vettem észre, hogy hibáztam. Az utolsó mondat helyesen: Ma eszükben SEM lenne.
szegfue
@Nyírfa: Hát pontosan ilyenről beszélek! Arról már nem is szólva: hogy a csudában van az, hogy félállásban keres annyit, amennyiből megél + utazik + tanul?! Ez sajnos itthon nem sikerülne.
Azt gondolom, hogy szinte biztos, hogy idős korára hazaköltözik...
Egyébként a "SEM" nélkül is értettem a mondanivalódat:)
Nyírfa
@szegfue: Tudom, hogy erről beszéltél, gyakorlatilag megerősítettem a mondandódat. Itthon úgy tudta elvégezni az egyetemet a nagyfiú, hogy végig ösztöndíjas volt, plusz támogatta az édesapja, plusz itthon minden ingyen volt, és a kőműves munkától a közvéleménykutatásig mindent elvállalt szabadidejében.
Kint minderre nincs szüksége. Adott egy fejlett gazdaság, egy nyitott társadalom, a képzett, angolul jól beszélő közép- és kelet-európai fiatalok után kapkodnak. Az édesapjával mi is úgy gondoljuk, hogy nyugdíjaskorában hazatér, hacsak közben nem vándorol ki az egész család. Én mennék, de ezzel a késztetéssel egyelőre egyedül vagyok. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.