Rubint Réka és Orbán Viktor öccse mellett már Ómolnár Miklós sincs ott az igazgatósági tagok között.

Mi történik Schobert Norbiék cégével? Orbán Viktor öccse és Rubint Réka is eltűnt az igazgatóságból

Az Opten céginformáció adatai szerint 2023. január 16-án távozott a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságából Rubint Réka, Schobert Norbert felesége, illetve Ómolnár Miklós, aki 2019-től a kormánypárti médiabirodalomhoz tartozó Mediaworks bulvár divíziójának (Bors, Lokál, Ripost) igazgatója, majd 2020-tól a bulvár és magazin üzletágának igazgatója. Ez történt Orbán Viktor kisebbik öccsével, Orbán Áronnal is, aki egyébként tavaly nyáron került be a körbe – írja a 24.hu.

A január 16-án tartott közgyűlésen határoztak az igazgatóság megszüntetéséről és helyette vezérigazgatói poszt létrehozásáról, amit költségcsökkentéssel, valamint a társaság „gyorsabb és hatékonyabb” működésével indokoltak, amint a székhely megváltoztatását is.

Emellett a januári közgyűlésen döntöttek a cég nevének megváltoztatásáról is: Norbi Update Lowcarb Zrt.-ről Lowcarb Zrt.-re egyszerűsödik az elnevezés. Ez lényegében a „brand átállítása családi társaságból a kifejezetten az alacsonyabb karbontartalmú élelmiszerekkel foglalkozó, nagyobb számú részvényes előtt nyitott tőkéstársaság irányába” – szól az indoklás. Arról is döntöttek, hogy az 55,3 millió forintos alaptőkét csökkentik a visszavásárolt részvények bevonása után. A jegyzőkönyvből annyi derül ki, hogy 414 013 részvényt vásárolt vissza a társaság, ezek bevonásával a tőke 51,163 millióra csökken. A tőkeleszállítás indoka veszteségrendezés.

Forrás: 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Jogutód nélkül megszűntetik és a veszteséget (jófidedz szokás szerint) átlőcsölik ránk!
Nincs(!!!) ok a változtatásra!
Dr. Proktor
Gondolom a pénzzel együtt, így már jöhet Joszip Tot vagy Kaya Ibrahim...
jáger laszló
Nekem 8
nem fogyasztok fogyasztó terméket...
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.