Egy különösen összetartó családban óriási fájdalom lehet  szülőnek, ha rövid időn belül mindkét gyermeke házassága tönkremegy. A Peller lányok anyukája elmondta, mit érez.

Megszólalt az anyuka – Ezt teszi a Peller lányok családi drámája során

Szívfacsaró lehet egy édesanyának a gyerekei válása, főleg úgy, hogy évekig boldogságban élt egymással mindenki, és azt gondolhatta: Annának és Mariannak sikerül életük végéig harmóniában élni a választottjaikkal.

Peller Mariann mintegy fél éve jelentette be, hogy elválik férjétől, testvére, Anna pedig kedden este, férjével, Lukács Miklóssal együtt egy Facebook videóban tájékoztatta a közönséget: külön utakon folytatják.

A Peller lányok anyukája, idősebb Peller Anna rendkívül szoros kapcsolatban élt Annával és Mikivel, egymás szomszédságában laktak és mindig számíthattak egymásra. Úgy tűnik, ez a későbbiekben sem fog változni, sőt.

„Mi mindig a támaszai vagyunk a lányoknak, és most különösen nagy szükségük van ránk. Szeretetet, nyugalmat árasztunk feléjük, és továbbra is tisztelettel, megbecsüléssel fordulunk a családunk minden tagjához” – mondta a Blikknek idősebb Peller Anna.

„Anna a válás kimondása előtt rengetegszer beszélte át minden félelmét, érzését a húgával. Ő jó példa volt neki arra, hogy erőt gyűjtsön a továbblépéshez. Mariann megmutatta számára is, ha valaki nem boldog egy házasságban, annak véget kell vetni. Ő – egyedülálló édesanyaként – közel negyvenévesen kezdett új életet, és megállja a helyét a mindennapokban. Anna ebből merített erőt ahhoz, hogy meghozza élete talán legnehezebb döntését” – mesélte a Peller lányok egyik ismerőse.

Forrás: Blikk
Fotó: RTL

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.